مقاله بررسی وضعی بهداشت روانی فرزندان نوجوان جانبازان در ۲۲ استان کشور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی وضعی بهداشت روانی فرزندان نوجوان جانبازان در ۲۲ استان کشور دارای ۴۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی وضعی بهداشت روانی فرزندان نوجوان جانبازان در ۲۲ استان کشور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وضعی بهداشت روانی فرزندان نوجوان جانبازان در ۲۲ استان کشور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی وضعی بهداشت روانی فرزندان نوجوان جانبازان در ۲۲ استان کشور :

تعداد صفحات:۴۰

چکیده:

پژوهش حاضر که به صورت طرح زمینه یابی اجرا شده است، به دنبال بررسی مقایسه ای وضعیت بهداشت روانی فرزندان نوجوان جانبازان در ۲۲ استان کشور است. بدین منظور ۱۱۴۶ نفر از فرزندانجانبازان که ۴۶۴ نفر آنها دختر و ۶۸۲ نفر آنها پسر بوودند و ازاستانهای مختلف ایران برای گذراندن اوقات فراغت خود به دعوت بنیاد مستضعفان و جانبازان به اردوگاه امام خمینی در لواسان دعوت شده بودند نمونه گیری به شیوه «در دسترس» به عمل امد.
ابزار اندازه گیری فرم کوتاه ۲۸ سوالی پرسشنامه سلامت عمومی GHQ-28 بود نتایج بر اساس آزمون های آماری میانگین، انحراف معیار، درصد و همچنین آزمون آماری t برای مقایسه میانگین های مستقل مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته ها نشان می دهد که:
۰- تفاوت معنی داری بین میانگین نمرات بهداشت روانی دختران باپسران در هشت استان مور بررسی وجود ندارد.
۲- بهترین وضعیت بهداشت روانی مربوط به استانهای اصفهان، کردستان و خوزستان و پایین ترین وضعیت بهداشت روانی مربوط به استانهای سیستان و بلوچستان، مازندران، تهران، کهگیلویه و بویراحمد و قم می باشد.
۰- تفاوت میانگین نمرات بهداش روانی فرزندانجانبازان ۵۰% به بالا در ۹۵% اطمینان نسبت به سایر فرزندان جانبازان در کل نمونه معنادار است و از وضعیت بهتری برخوردار است.
۴- در میان خرده – مقیاس های آزمون ، مقیاس افسردگی از بالاترین میزان شیوع برخوردار است و (۲/۴۴%) و در کل جمعیت مورد بررسی ۲۲/۵۱% آزمودنی ها در پرسشنامه بهداشت روانی ، نمره بالا از نقطه برش (۲۳) گرفته اند، که بیانگر شرایط نامساعد آنان از نظر سلامت روانی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.