بررسی مقایسه ای آستانه های هیدرولیک جریان فرسایش خندقی در کاربری های مختلف اراضی (مطالعه موردی: منطقه قصرشیرین، استان کرمانشاه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مقایسه ای آستانه های هیدرولیک جریان فرسایش خندقی در کاربری های مختلف اراضی (مطالعه موردی: منطقه قصرشیرین، استان کرمانشاه) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مقایسه ای آستانه های هیدرولیک جریان فرسایش خندقی در کاربری های مختلف اراضی (مطالعه موردی: منطقه قصرشیرین، استان کرمانشاه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مقایسه ای آستانه های هیدرولیک جریان فرسایش خندقی در کاربری های مختلف اراضی (مطالعه موردی: منطقه قصرشیرین، استان کرمانشاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مقایسه ای آستانه های هیدرولیک جریان فرسایش خندقی در کاربری های مختلف اراضی (مطالعه موردی: منطقه قصرشیرین، استان کرمانشاه) :

سال انتشار : ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مرتع و آبخیزداری (منابع طبیعی ایران)

تعداد صفحات :۲۲

پیامدهای فرسایش خندقی در اراضی مارنی به دلیل استفاده نامناسب از اراضی از جمله آبیاری و شخم غیراصولی، چرای دام و تخریب پوشش گیاهی قابل توجه است. هدف از این پژوهش مقایسه آستانه های هیدرولیک جریان در سه کاربری کشاورزی، مرتع متوسط و مرتع فقیر بود که در اراضی مارنی منطقه قصرشیرین در استان کرمانشاه به عمل آمد. به این منظور، با استقرار نه پلات صحرایی (فلوم) در کاربری ها، ویژگی های هیدرولیک جریان موثر بر آستانه های فرسایش خندقی شامل دبی، سرعت جریان، اعداد فرود و رینولدز، ضریب دارسی، تنش برشی، پوشش گیاهی و ابعاد بالاکند مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج این تحقیق نشان داد که آستانه حداقل دبی برای ایجاد بالاکند در کاربری های کشاورزی، مرتع متوسط و مرتع فقیر به ترتیب ۱.۵۳، ۱۲.۰ و ۴.۴۹ لیتر در ثانیه بود که در کاربری مرتع متوسط به دلیل داشتن پوشش گیاهی متراکم تر بیشتر بود. عدد فرود در کاربری ها با هم اختلاف معنی دار نداشتد، اما عدد رینولدز به ترتیب کاربری های کشاورزی، مرتع متوسط و فقیر ۳۱۱۳، ۲۶۰۹۲ و ۹۵۲۵ به دست آمد که در کاربری مرتع متوسط بیشتر بود. متوسط تنش برشی در آستانه فرسایش خندقی برای کاربری های کشاورزی، مرتع متوسط و مرتع فقیر به ترتیب ۱۲.۱۲، ۱۴.۰۱ و ۹.۲۸ نیوتن بر متر مربع بود که در هر سه کاربری با هم تفاوت معنی داری داشتند. بنا بر نتایج این تحقیق، نوع کاربری اراضی نقش تعیین کننده ای از طریق تغییر پوشش گیاهی در آستانه هیدرولیک جریان دارد و به همین دلیل کاربری مرتع متوسط با پوشش گیاهی نسبتا متراکم نقش کلیدی در افزایش آستانه های فرسایش خندقی داشتند.

کلید واژه: آستانه های فرسایش خندقی، تنش برشی، هیدرولیک جریان، کاربری زمین، قصر شیرین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.