ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی ذرت (.Zea mays L) تحت تاثیر کاربرد ورمی کمپوست، باکتری تیوباسیلوس و محلول پاشی آهن و روی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی ذرت (.Zea mays L) تحت تاثیر کاربرد ورمی کمپوست، باکتری تیوباسیلوس و محلول پاشی آهن و روی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی ذرت (.Zea mays L) تحت تاثیر کاربرد ورمی کمپوست، باکتری تیوباسیلوس و محلول پاشی آهن و روی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی ذرت (.Zea mays L) تحت تاثیر کاربرد ورمی کمپوست، باکتری تیوباسیلوس و محلول پاشی آهن و روی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی ذرت (.Zea mays L) تحت تاثیر کاربرد ورمی کمپوست، باکتری تیوباسیلوس و محلول پاشی آهن و روی :
سال انتشار : ۱۳۹۵
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بوم شناسی کشاورزی
تعداد صفحات :۱۸
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: پروتئین، عناصر کم مصرف، غنی سازی مواد غذایی، کود بیولوژیک
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.