ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی ذرت (.Zea mays L) تحت تاثیر کاربرد ورمی کمپوست، باکتری تیوباسیلوس و محلول پاشی آهن و روی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی ذرت (.Zea mays L) تحت تاثیر کاربرد ورمی کمپوست، باکتری تیوباسیلوس و محلول پاشی آهن و روی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی ذرت (.Zea mays L) تحت تاثیر کاربرد ورمی کمپوست، باکتری تیوباسیلوس و محلول پاشی آهن و روی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی ذرت (.Zea mays L) تحت تاثیر کاربرد ورمی کمپوست، باکتری تیوباسیلوس و محلول پاشی آهن و روی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی ذرت (.Zea mays L) تحت تاثیر کاربرد ورمی کمپوست، باکتری تیوباسیلوس و محلول پاشی آهن و روی :

سال انتشار : ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بوم شناسی کشاورزی

تعداد صفحات :۱۸

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: پروتئین، عناصر کم مصرف، غنی سازی مواد غذایی، کود بیولوژیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.