مقایسه اثر مواد پرکننده در برخی از شاخص های کیفی کنسرو ماهی مید (Liza klunzingeri)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثر مواد پرکننده در برخی از شاخص های کیفی کنسرو ماهی مید (Liza klunzingeri) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثر مواد پرکننده در برخی از شاخص های کیفی کنسرو ماهی مید (Liza klunzingeri)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثر مواد پرکننده در برخی از شاخص های کیفی کنسرو ماهی مید (Liza klunzingeri)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثر مواد پرکننده در برخی از شاخص های کیفی کنسرو ماهی مید (Liza klunzingeri) :

سال انتشار : ۱۳۹۳

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : شیلات (منابع طبیعی ایران)

تعداد صفحات :۱۴

این تحقیق با هدف بررسی تاثیر مواد پرکننده در کیفیت حسی و شیمیایی کنسرو از ماهی مید (Liza klunzingeri) انجام شد. بدین منظور ماهیان مید به روش پخت اولیه بخارپز با دمای ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه آماده و در چهار محیط روغن، روغن (سیر)، سس گوجه فرنگی و آب نمک کنسرو، سپس ۶۵ دقیقه در دمای ۱۲۱ درجه سانتی گراد درون اتوکلاو قرار داده شدند. کنسروهای تولیدشده پس از گذراندن ۱۵ روز درون انبار به منظور قرنطینه، ارزیابی حسی و شیمیایی شدند. نتایج نشان داد که در مجموع کنسرو ماهی مید با ماده پرکننده روغن با ارزیابی کلی ۴.۷۱±۰.۴۸، طعم و مزه ۴.۷۱±۰.۴۸، رنگ ۰.۵۷±۴.۰۰، بو ۰.۷۵±۴.۲۸ و قوام و بافت ۰.۵۳±۴.۴۲ بالاترین مطلوبیت را در بین کنسرو های تولیدشده داشت هرچند با مواد پرکننده روغن سیر و سس گوجه فرنگی اختلاف معنی داری نداشت (p0.05). دامنه تغییرات فاکتورهای شیمیایی برای پروتئین ۱۸.۴۲-۲۰.۰۹، چربی ۴.۸۴-۶.۵۳، رطوبت ۶۸.۶۰-۷۱.۱۵ و ۵.۹۴-۶.۶۹ pH درصد بود. نتایج نشان داد بالاترین میزان پروتئین در کنسرو ماهی در آب نمک، روغن (سیر) و روغن بوده است و بالاترین میزان چربی در کنسرو ماهی روغن و روغن (سیر) بود (P<0.05). نتایج ارزیابی حسی با دامنه تغییرات بین ۱- ۵ نشان داد، کنسرو ماهی مید از نظر مواد پرکننده، در روغن، روغن (سیر)، سس گوجه فرنگی و آب نمک به ترتیب از مطلوبیت بیشتری برخوردار بود.

کلید واژه: ماهی مید، کنسرو، ارزیابی حسی، ترکیب شیمیایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.