گزارش کارآموزی فرآورده های لبنی ترسکا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 گزارش کارآموزی فرآورده های لبنی ترسکا دارای ۳۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد گزارش کارآموزی فرآورده های لبنی ترسکا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز گزارش کارآموزی فرآورده های لبنی ترسکا۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی گزارش کارآموزی فرآورده های لبنی ترسکا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن گزارش کارآموزی فرآورده های لبنی ترسکا :

توضیحات:

گزارش کارآموزی فرآورده های لبنی ترسکا، در قالب فایل word قابل ویرایش و در حجم ۳۰ صفحه.

بخشی از متن:

کارخانجات تولید کننده ماست از نظر استاندارد مجاز هستند جهت بالا بردن میزان SNF ماست، از مقداری شیر خشک برای این منظور استفاده کنند، ماده ی خشک اولیه شیر که حداقل برابر ۲/۸ می باشد باید در فرآورده نهایی حداقل به ۶/۹_۴/۹ رسانده شود. این کار به منظور افزایش ویسکوزیته در ماست صورت می گیرد. تا ماست برای مصرف کننده مطلوب باشد.

گزارش کارآموزی فرآورده های لبنی ترسکا
فهرست مطالب:

تاریخچه شرکت و ظرفیت تولید

مواد اولیه مورد استفاده و کنترل کیفیت انها

استفاده از استارترها در فراورده های تخمیری

استاندارد سازی SNF

مواد اولیه خامه

ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خامه

تجهیزات و ماشین الات و CIP و تصفیه فاضلاب

تجهیزات و ماشین الات

استانداردها, انواع ازمایشات و تولید و بسته بندی

تست الکل

اندازه گیری دانسیته شیر

اندازه گیری PH شیر

اندازه گیری اسیدیته شیر

درصد چربی شیر

روش های تشخیص انتی بیوتیک در شیر

پاستوریزاسیون

نحوه تولید شیر پاستوریزه و هموژنیزه.

بسته بندی شیر

ماست

نحوه تولید ماست

بسته بندی ماست

خامه

مراحل تولید خامه قنادی

ازمایش کهلر

بسته بندی خامه.

نتیجه گیری

نتیجه گیری

منابع

فرم ارزیابی پایان دوره ی کاراموزی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.