آسیب شناسی فعالیت های بهسازی منابع انسانی بر اساس عوامل ساختاری مدل سه شاخگی(مورد مطالعه بیمارستان فاطمه زهرا ساری)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 آسیب شناسی فعالیت های بهسازی منابع انسانی بر اساس عوامل ساختاری مدل سه شاخگی(مورد مطالعه بیمارستان فاطمه زهرا ساری) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آسیب شناسی فعالیت های بهسازی منابع انسانی بر اساس عوامل ساختاری مدل سه شاخگی(مورد مطالعه بیمارستان فاطمه زهرا ساری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آسیب شناسی فعالیت های بهسازی منابع انسانی بر اساس عوامل ساختاری مدل سه شاخگی(مورد مطالعه بیمارستان فاطمه زهرا ساری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن آسیب شناسی فعالیت های بهسازی منابع انسانی بر اساس عوامل ساختاری مدل سه شاخگی(مورد مطالعه بیمارستان فاطمه زهرا ساری) :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

هدف اصلی این پژوهش شناسایی آسیب های بهسازی منابع انسانی براساس عوامل ساختاری مدل سه شاخگی (مورد مطالعه بیمارستان فاطمه زهرا ساری ) است. روش تحقیق،توصیفی از نوع تحقیق پیمایشی با حجم جامعه به تعداد ۵۹۲ نفر بوده که براساس فرمول کوکران تعداد ۱۶۰ نفر به عنوان نمونه انتخاب شدند نمونه ها که از این تعداد ۴۴ نفر مرد و ۱۱۶ نفر زن بودند برای دریافت اطلاعات مربوط به متغیرهای پژوهش از پرسشنامه سه شاخگی مشتمل بر سه بعد عوامل ساختاری ،عوامل رفتاری،عوامل زمینه ای که این پرسشنامه توسط اسدی گرجی و مصطفوی (۱۳۹۱) و با اقتباس از مدل سه شاخگی طراحی شده است و روایی و پایایی آن مورد تایید قرارگرفته است استفاده شده است . برای سنجش میزان پایایی پرسش ها از ضریب آلفای کرونباخ استفاده گردید که مقدار آن برای نمونه ۳۰ نفری ۹۴.۲ بدست آمده است،که بیش از ۰/۷ است لذا پرسشنامه از پایایی بالایی برخوردار هستند. تجزیه و تحلیل داده ها در دو بخش توصیفی و استنباطی در نرم افزارspss انجام شده است. در بخش روش های تحلیل آماری توصیفی نتایج تجزیه و تحلیل های جمعیت شناسی آزمودنی ها به صورت فراوانی در قالب جدولهای فراوانی و نمودار ها ارایه گردید. دربخش آمار استنباطی از آزمون های کولموگروف- اسمیرنوف جهت بررسی نرمال بودن داده ها و از روش رگرسیون چند متغیره خطی و آزمون تی دو نمونه ای مستقل جهت بررسی تاثیر متغیر های پژوهش استفاده گردیده است. یافته های پژوهش نشان داد، اولویت آسیب شناسی فعالیت های بهسازی منابع انسانی براساس عوامل ساختاری مدل سه شاخگی به ترتیب ساختار شغل ،رتبه اول وسپس انتصاب و ارتقاء ، ارزیابی عملکرد ، بهبود روش ها ، شرح شغل ، استخدام و گزینش، سیستم پرداخت، ساختار، سیستم مکانیزه و شرایط احراز رتبه دهم را کسب نمودند و متغیر هایی که رتبه کمتری دارند نیاز به بهسازی و تغییر خواهند داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.