کاهش میزان چربی شیر و محصولات لبنی: ریولوژی، پایداری و میزان مقبولیت محصول
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
کاهش میزان چربی شیر و محصولات لبنی: ریولوژی، پایداری و میزان مقبولیت محصول دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد کاهش میزان چربی شیر و محصولات لبنی: ریولوژی، پایداری و میزان مقبولیت محصول کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاهش میزان چربی شیر و محصولات لبنی: ریولوژی، پایداری و میزان مقبولیت محصول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن کاهش میزان چربی شیر و محصولات لبنی: ریولوژی، پایداری و میزان مقبولیت محصول :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
شیر و محصولات لبنی، منابع غذایی غنی از کلسیم، فسفر و پروتیین هستند. با این حال مصرف کنندگان استفاده از محصولات کمکالری و کم چرب را در رژیم غذایی خود ترجیح می دهند. علاوه بر جنبه تغذیه ای، چربی اثر مهمی بر عطر و طعم، بافت، ماندگاریو میزان پذیرش محصول میگذارد. تحقیقات گستردهای استفاده از جایگزینهای چربی را در محصولات مختلف لبنی کم کالری ورژیمی از نظر ریولوژیکی و ارزیابی حسی مورد بررسی قرار داده اند. این مقاله نتایج تحقیقات انجام شده بر محصولات کم چرب و کمکالری لبنی و چالش های پیشرو در این فراورده ها را مورد بررسی قرار داده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.