تاثیر سطوح مختلف خرمای ضایعاتی با سیلاژ برگ و ساقه درخت موز بر ارزش غذایی و فراسنجه های تولید گاز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر سطوح مختلف خرمای ضایعاتی با سیلاژ برگ و ساقه درخت موز بر ارزش غذایی و فراسنجه های تولید گاز دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر سطوح مختلف خرمای ضایعاتی با سیلاژ برگ و ساقه درخت موز بر ارزش غذایی و فراسنجه های تولید گاز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سطوح مختلف خرمای ضایعاتی با سیلاژ برگ و ساقه درخت موز بر ارزش غذایی و فراسنجه های تولید گاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر سطوح مختلف خرمای ضایعاتی با سیلاژ برگ و ساقه درخت موز بر ارزش غذایی و فراسنجه های تولید گاز :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
این پژوهش به منظور تاثیر سیلاژ برگ و ساقه درخت موز با خرمای ضایعاتی بر ترکیب شیمیایی و تولید گاز با ۵ تیمار درقالب طرح کاملا تصادفی انجام شد. تیمارهای آزمایشی دارای سطوح صفر، ۵، ۱۰، ۱۵ و ۲۰ درصد سیلاژ برگ و ساقه درخت موز با خرمای ضایعاتی به همراه ۵ درصد کاه گندم بودند. نتایج نشان داد که افزودن خرمای ضایعاتی سبب کاهش دیواره سلولی و افزایشکربوهیدرات های محلول و پروتیین خام شد، بنابراین، باعث بهبود کیفیت نمونه های سیلاژ گردید. تولید گاز در سیلاژ ساقه و برگدرخت موز با ۲۰ درصد خرمای ضایعاتی بالاترین مقدار و ساقه و برگ درخت موز با ۵ درصد کاه گندم بدون خرمای ضایعاتی پایینترین مقدار بود (p<0/05). در مجموع، نتایج نشان داد که سیلاژ ساقه و برگ درخت موز با ۲۰ درصد خرمای ضایعاتی بهترین تیماردر مقایسه با دیگر تیمارها است و می توان آن را برای تغذیه دام (گوسفند و بز) توصیه کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.