مقاله بررسی منشاء و مواد آلوده کننده شیمیایی و فیزیکی رودخانه قره چای از استان مرکزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی منشاء و مواد آلوده کننده شیمیایی و فیزیکی رودخانه قره چای از استان مرکزی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی منشاء و مواد آلوده کننده شیمیایی و فیزیکی رودخانه قره چای از استان مرکزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی منشاء و مواد آلوده کننده شیمیایی و فیزیکی رودخانه قره چای از استان مرکزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی منشاء و مواد آلوده کننده شیمیایی و فیزیکی رودخانه قره چای از استان مرکزی :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

حوضه های آبخیز، جایگاهاصلی فرسایش، حمل و ته نشست رسوبات می باشند. هوازدگی فیزیکی و شیمیایی در سنگهای منشاء به ترتیب منبع بارهای معلق و شیمیایی رودخانه های منطقه بوده که کیفیت فقیزیکی و شیمیایی آب را به جهت مصرف در شرب، کشاورزی و صنعت مشخص می دارد. برای بررسی منشا مواد کنترل کننده کیفیت آب منطقه موردمطالعه، حدود ۱۱ ایستگاه رسوب سنجی با دوره آماری ۱۵ ساله بر روی رودخانه قره چای انتخاب و در آن با توجه به اندازه گیری هایمواد جامد و شیمیایی (آنیونهای بی کربنات، کربنات، سولفات، کلر، کاتیونهای کلسیم، منیزیم، سدیم و پتاسیم و همچنین اسیدیته و هدایت الکترونی) ، منشا آنها مورد بررسی قرار گرفت. این بررسی نشان دادکه رودخانه های منقه از قلیائیت بالایی برخوردار بوده و در آنها یونهای بی کربنات ، سولفات، کلر و سدیم ، یونهای اصلی بوده که به ترتیب ۳۸، ۲۳، ۱۵ و ۱۷ درصد کل جامدات محلول را تشکیل داده و مقدار آنها به سمت پایین دست رودخانه، افزایش می یابند. همچنین افزایش چشمگیری از آنیونها و کاتیونها در رودخانه های منطقه نسبت به متوسط آن در رودخانه های دنیا دیده می شود، بطوریکه غلظت آنیونها ۱۴ برابر و کاتیونها ۱۹ برابر مقادیر متوسط آن در رودخانه های دنیا است.
وجود سنگهای نمکی، گچی، مارنی، آهکی و نیز خاکهای شور در اراضی حاشیه رودخانه های منطقه در پایین دست رودخانه و پشت سد ساوه و مهمترین منشا مواد معلق و محلول می باشند. غلظت مواد فوق در حدی است که آب رودخانه مورد نظر از نظر کیفیت آن هم با محدودیت تنها قابل مصرف در کشاورزی است. از طرفی رابطه مستقیم دبی آب و رسوب معلق، تاثیر افزایش مواد معلق را ناشی از هوازدگی فیزیکی در ماههای سیلابی (اسفند، فروردین و اردیبهشت) و رابطه معکوس دبی آب – رسوب شیمیایی، نقش آبهای زیر زمینی منطقه را در تولید مواد شیمیایی ناشی از هوازدگی شیمیایی در ماههای کم آبی (خرداد، تیر، مرداد، شهریور و مهر) را نشان می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.