بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره بذر چای ترش
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره بذر چای ترش دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره بذر چای ترش کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره بذر چای ترش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره بذر چای ترش :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
به منظور بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصارهی بذر چای ترش آزمایشی در قالب یک طرح کاملا تصادفی به روش فاکتوریل ۲*۲*۳ شامل دو نوع حلال ( اتانل متانل و هگزان)، دو روش عصاره گیری (غوطه وری و سوکسله) و سه زمان عصاره گیری (۴، ۸ و ۱۲ساعت) در مجموع ۱۲ تیمار و ۳ تکرار در هر تیمار به مورد اجرار درآمد. نتایج نشان داد نوع حلال، روش و زمان عصاره گیری بطور معنی داری (P<0/05) خواص آنتی اکسیدانی ( به روش های DPPH و بی رنگ شدن بتاکاروتن ) را تحت تاثیر قرار داد. استفاده از حلال الکلی و روش غوطه وری در تهیه عصاره بطور معنی داری (P<0/05) شاخص های آنتی اکسیدانی عصاره را بهبود بخشید. شاخص های مورد ارزیابی با افزایش زمان عصاره گیری بطور معنی داری (P<0/05) بهبود یافت. بطور کلی بهترین خواص آنتی اکسیدانی به روش های DPPH و بی رنگی بتاکاروتن عصاره بذر چای ترش زمانی حاصل می شود که عصاره گیری به روش غوطه وری با حلال الکلی طی ۱۲ ساعت صورت گیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.