بررسی آلودگی همبرگرهای آماده پخت اغذیه فروشی های شهرستان سوادکوه به انگل سارکوسیستیس ( Sarcocystis Spp.) در ۶ ماهه اول سال ۱۳۹۳
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی آلودگی همبرگرهای آماده پخت اغذیه فروشی های شهرستان سوادکوه به انگل سارکوسیستیس ( Sarcocystis Spp.) در ۶ ماهه اول سال ۱۳۹۳ دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی آلودگی همبرگرهای آماده پخت اغذیه فروشی های شهرستان سوادکوه به انگل سارکوسیستیس ( Sarcocystis Spp.) در ۶ ماهه اول سال ۱۳۹۳ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آلودگی همبرگرهای آماده پخت اغذیه فروشی های شهرستان سوادکوه به انگل سارکوسیستیس ( Sarcocystis Spp.) در ۶ ماهه اول سال ۱۳۹۳،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی آلودگی همبرگرهای آماده پخت اغذیه فروشی های شهرستان سوادکوه به انگل سارکوسیستیس ( Sarcocystis Spp.) در ۶ ماهه اول سال ۱۳۹۳ :
تعداد صفحات :۱۸
چکیده مقاله:
در این مطالعه ۳۸ نمونه همبرگر خام به دو روش گسترش بافتی و هضمی مورد آزمون قرار گرفت. پس از آنالیز آماری داده ها با استفاده از نرم افزار MSTATC نتایج حاصل شد که نشان داد، آلودگی همبرگرهای شهر پل سفید (۵۹/۳۷۵%) بیش از همبرگرهای شهر زیراب (۲۹/۷%) بوده و در مقایسه ی همبرگرهای سنتی و صنعتی، آلودگی همبرگرهای سنتی (۵۰%) بیش از همبرگرهای صنعتی (۹/۰۷۵%) بوده و در مقایسه دو روش آزمون، از ۸۳ نمونه همبرگرها که به روش هضمی مورد آزمون واقع شدند ۷۵ نمونه (۷۳/۴۵%) و به روش گسترش بافتی ۱۳ نمونه (۱۵/۶۲۵%) آلودگی مشاهده شد، این تحقیق نشان داد اختلاف معنی داری از نظر آماری بین دو شهر پل سفید و زیراب ، دو روش هضمی و گسترش بافتی و همبرگرهای سنتی و صنعتی وجود داشته است ( P<0.05).
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.