بررسی آلودگی همبرگرهای آماده پخت اغذیه فروشی های شهرستان سوادکوه به انگل سارکوسیستیس ( Sarcocystis Spp.) در ۶ ماهه اول سال ۱۳۹۳


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آلودگی همبرگرهای آماده پخت اغذیه فروشی های شهرستان سوادکوه به انگل سارکوسیستیس ( Sarcocystis Spp.) در ۶ ماهه اول سال ۱۳۹۳ دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آلودگی همبرگرهای آماده پخت اغذیه فروشی های شهرستان سوادکوه به انگل سارکوسیستیس ( Sarcocystis Spp.) در ۶ ماهه اول سال ۱۳۹۳  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آلودگی همبرگرهای آماده پخت اغذیه فروشی های شهرستان سوادکوه به انگل سارکوسیستیس ( Sarcocystis Spp.) در ۶ ماهه اول سال ۱۳۹۳،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آلودگی همبرگرهای آماده پخت اغذیه فروشی های شهرستان سوادکوه به انگل سارکوسیستیس ( Sarcocystis Spp.) در ۶ ماهه اول سال ۱۳۹۳ :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

در این مطالعه ۳۸ نمونه همبرگر خام به دو روش گسترش بافتی و هضمی مورد آزمون قرار گرفت. پس از آنالیز آماری داده ها با استفاده از نرم افزار MSTATC نتایج حاصل شد که نشان داد، آلودگی همبرگرهای شهر پل سفید (۵۹/۳۷۵%) بیش از همبرگرهای شهر زیراب (۲۹/۷%) بوده و در مقایسه ی همبرگرهای سنتی و صنعتی، آلودگی همبرگرهای سنتی (۵۰%) بیش از همبرگرهای صنعتی (۹/۰۷۵%) بوده و در مقایسه دو روش آزمون، از ۸۳ نمونه همبرگرها که به روش هضمی مورد آزمون واقع شدند ۷۵ نمونه (۷۳/۴۵%) و به روش گسترش بافتی ۱۳ نمونه (۱۵/۶۲۵%) آلودگی مشاهده شد، این تحقیق نشان داد اختلاف معنی داری از نظر آماری بین دو شهر پل سفید و زیراب ، دو روش هضمی و گسترش بافتی و همبرگرهای سنتی و صنعتی وجود داشته است ( P<0.05).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.