بررسی آلودگی میکروبی گوشت های بسته بندی شده در کشتارگاه های صنعتی استان مازندران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آلودگی میکروبی گوشت های بسته بندی شده در کشتارگاه های صنعتی استان مازندران دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آلودگی میکروبی گوشت های بسته بندی شده در کشتارگاه های صنعتی استان مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آلودگی میکروبی گوشت های بسته بندی شده در کشتارگاه های صنعتی استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آلودگی میکروبی گوشت های بسته بندی شده در کشتارگاه های صنعتی استان مازندران :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

گوشت منبعی غنی از پروتیین و چربی، با میزان کربوهیدرات کم و فعالیت آبی مناسب، هم سبب تقویت رشد فساد و هم باکتری های بیماری زا می شود. هدف از این تحقیق بررسی میزان آلودگی و کیفیت گوشت های بسته بندی در مازندران می باشد. نمونه های گوشت موجود در کشتارگاه به صورت تصادفی جمع آوری و به آزمایشگاه منتقل شد. شمارش کلی میکروارگانیسم ها طبق استاندارد ملی ایران و با استفاده از محیط کشت پلیت کانت آگار به روش پور پلیت انجام شد. نتایج نشان داد مقدار شمارش کلی میکروارگانیسم ها در گوشت چرخ کرده گوساله به طور معنی داری بیشتر از گوشت نمونه های ران، سردست، قلوه گاه گوساله و ران، سردست، ماهیچه و گردن گوسفند است (P<0/05). از آنجایی که محصولات گوشتی به عنوان یک منبع غذایی عمده تلقی می شوند می توانند به عنوان یک عامل مهم در انتقال عوامل بیماری زا به انسان عمل کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.