مروری برخواص پروتیین آب پنیر بر تولید نان های صنعتی و سنتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری برخواص پروتیین آب پنیر بر تولید نان های صنعتی و سنتی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری برخواص پروتیین آب پنیر بر تولید نان های صنعتی و سنتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری برخواص پروتیین آب پنیر بر تولید نان های صنعتی و سنتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری برخواص پروتیین آب پنیر بر تولید نان های صنعتی و سنتی :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

نان و محصولات آردی مهمترین منبع غذایی مردم ایران است اما متاسفانه به دلیل کیفیت پایین نانهای تولیدی همه ساله مقادیرقابل توجهی نان ضایع میگردد. مصرف نان در کشورهای مصرف کننده نان از جمله ایران همیشه به عنوان یکی از دغدغههای متخصصین علم غذا و تغذیه بوده است. این محصول از دیدگاه تکنولوژیک و تغذیهای در سال های اخیر مورد توجه متخصصین تغذیه-ای بوده است. نان محصولی است که از ترکیب مواد اولیهای چون آرد، آب و نمک و … طی مراحل پخت تولید میشود، بنابراین این محصول براساس افزودنیهای اضافه شده میتواند به لحاظ تکنولوژیک و ارزش غذایی اصلاح شود. یکی از این افزدودنی ها کنسانترهآب پنیر می باشد. استفاده از پساب کارخانجات لبنی که یک موضوع زیست محیطی بسیار مهم است و تبدیل آنها به کنسانتره آب پنیر که در محصولات مختلف از جمله محصولات نانوایی به کار میرود یکی از روشهای کاربردی غنی سازی نان معرفی شده است. هدف از انجام این مطالعه مروری بررسی خواص آب پنیر به عنوان یک افزودنی در روند تولید نانهای سنتی و صنعتی میباشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.