بررسی تاثیر اسپرمیدین و پوترسین بر عمر پس از برداشت میوه انار رقم عروس (Punica granatum cv. Aroos)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر اسپرمیدین و پوترسین بر عمر پس از برداشت میوه انار رقم عروس (Punica granatum cv. Aroos) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر اسپرمیدین و پوترسین بر عمر پس از برداشت میوه انار رقم عروس (Punica granatum cv. Aroos)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر اسپرمیدین و پوترسین بر عمر پس از برداشت میوه انار رقم عروس (Punica granatum cv. Aroos)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر اسپرمیدین و پوترسین بر عمر پس از برداشت میوه انار رقم عروس (Punica granatum cv. Aroos) :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

صادرات میوه انار در چند سال اخیر افزایش قابل توجهی یافته است. به منظور صادرات بهینه و تدریجی انار لازم است که مدت زمانی میوه در سردخانه با رطوبت نسبی بالا نگه داری شود تا کیفیت خود را از دست ندهد با توجه به اهمیت انبارداری در کنترل قیمت و نقش آن در صادرات میوه انار، تحقیقی به منظور بررسی اثر تیمارهای پلی آمین بر کیفیت پس از برداشت انار رقم عروس انجام شد. این پژوهش به صورت ۲ آزمایش جداگانه بصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در ۳ تکرار انجام شد. در این بررسی میوه ها با ۲ نوع پلی آمین اسپرمیدین و پوترسین در ۳سطح ۰ ،۷۵ و ۱۵۰ میلی مولار به روش غوطه وری به مدت ۵ دقیقه تیمار و در انبار با دمای ۲۸ درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی حدود ۸۵ درصد انبار شدند و در زمانهای مقرر صفاتی از قبیل درصد کاهش وزن، درصد ن شت یون، درصد اسید کل قابل تیتر کردن(TA ،(اسیدیته(pH ،(مواد جامد محلول(TSS (و میزان ویتامین C در ۱۰۰ سی سی آب میوه اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که تیمارهای پلی آمین باعث حفظ غلظت اسید اسکوربیک در مقایسه با میوه های شاهد گردید. میوه های شاهد در پایان دوره انبارداری نشت الکترولیت ها (EL (و کاهش وزن بیشتری را در مقایسه با سایر تیمارها نشان دادند. در طول دوره انبارداری در میوه های شاهد کاهش اسید کل و افزایش نسبت قند به اسید مشاهده گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.