اثر کاربرد مایه تلقیح سه سویه ازتوباکتر بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی کاتالاز و پراکسیداز یولاف وحشی(.L fatua Avena)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر کاربرد مایه تلقیح سه سویه ازتوباکتر بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی کاتالاز و پراکسیداز یولاف وحشی(.L fatua Avena) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر کاربرد مایه تلقیح سه سویه ازتوباکتر بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی کاتالاز و پراکسیداز یولاف وحشی(.L fatua Avena)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر کاربرد مایه تلقیح سه سویه ازتوباکتر بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی کاتالاز و پراکسیداز یولاف وحشی(.L fatua Avena)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر کاربرد مایه تلقیح سه سویه ازتوباکتر بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی کاتالاز و پراکسیداز یولاف وحشی(.L fatua Avena) :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

این تحقیق به منظور بررسی عکس العمل یولاف وحشی (.L fatua Avena (در پاسخ به تلقیح، توسط باکتری های محرک رشد در آزمایشگاه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فلاورجان انجام گرفت. آلوده سازی با استفاده از دو سویه ی ازتوباکتر جداسازی شده از خاک زراعی با کدهای ژنتیکی (۱F152953 و ۱F156959 (و یک سویه ازتوباکتر استاندارد (۱۶۵۸ PTCC (انجام شد. در این ۳ پژوهش، تلقیح جداگانه ی باکتری ها با غلظت های ml/CFU 1010 ،۵و ۱۰۷، به همراه بذور تلقیح نشده به عنوان شاهد، به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب یک طرح کاملا تصادفی در سه تکرار اجرا گردید. در پایان دوره رشد، فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی کاتالاز و پراکسیداز گیاه اندازه گیری شد. نتایج به دست آمده نشان داد که تلقیح بذور یولاف وحشی با باکتری ازتوباکتر سبب کاهش فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی کاتالاز و پراکسیداز در گیاه مورد مطالعه در مقایسه با شاهد گردید. بیشترین میزان کاهش در فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی کاتالاز و پراکسیداز به ترتیب از تلقیح بذور با سویه های ۱F152953 و ۱F156959 به دست آمد. به نظر می رسد کمتر بودن فعالیت آنزیم در تیمارهای حاوی باکتری احتمالا نشان دهنده این است که باکتری، گیاه را در شرایط مناسب تری قرار داده است و در نتیجه گیاه مقدار آنزیم کمتری تولید نموده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.