تاثیر اندیس پخت کلینکر در مصرف انرژی حرارتی کورههای دوار سیمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر اندیس پخت کلینکر در مصرف انرژی حرارتی کورههای دوار سیمان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر اندیس پخت کلینکر در مصرف انرژی حرارتی کورههای دوار سیمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر اندیس پخت کلینکر در مصرف انرژی حرارتی کورههای دوار سیمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر اندیس پخت کلینکر در مصرف انرژی حرارتی کورههای دوار سیمان :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

فرایند تولید کلینکر در حدود ۹۰ در صد از انرژی مصرفی تولید سیمان را شامل می شود. مصرف انرژی حرارتی شامل پیش گرم کردن، کلسیناسیون و پخت مواد خام در پیشگرمکن و کوره می باشد و تقریبا تمامی انرژی حرارتی مصرف شده در صنعت سیمان، در این فرایند مصرف می شود. در این فرایند SiO2 ،Al2O3 ،Fe2O3 ، CaO و سایر عناصر فرعی با یکدیگر ترکیب شده و مینرال های کلینکر را ، در بازه دمایی ۸۰۰ تا ۱۴۵۰ درجه سانتیگراد ایجاد می نمایند. در راستای ممیزی انرژی در کارخانه سیمان ممتازان، درصد منیرال های کلینکر تولیدی در یک دوره ۲۸ روزه اندازه گیری شد و اثرات آن بر انرژی مصرفی حرارتی فرایند، با تکیه بر مفهوم قابلیت پخت پذیری کلینکر، ، بررسی شد و مشخص گردید که کاهش ۱۶/۰ واحدی این اندیس، کاهش ۴ درصدی انرژی حرارتی مصرفی کلینکر را به همراه دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.