مطالعه اثرات مزمن نانو ذرات نقره بر رشد، بازماندگی و ویژگی های تولید مثلی آرتمیای دریاچه ارومیه (Artemia urmiana)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه اثرات مزمن نانو ذرات نقره بر رشد، بازماندگی و ویژگی های تولید مثلی آرتمیای دریاچه ارومیه (Artemia urmiana) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه اثرات مزمن نانو ذرات نقره بر رشد، بازماندگی و ویژگی های تولید مثلی آرتمیای دریاچه ارومیه (Artemia urmiana)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه اثرات مزمن نانو ذرات نقره بر رشد، بازماندگی و ویژگی های تولید مثلی آرتمیای دریاچه ارومیه (Artemia urmiana)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه اثرات مزمن نانو ذرات نقره بر رشد، بازماندگی و ویژگی های تولید مثلی آرتمیای دریاچه ارومیه (Artemia urmiana) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی شیلات ایران (فارسی)

تعداد صفحات :۱۷

فناوری نانو و مخاطرات محیط زیستی آن بویژه برای آبزیان به شکل روز افزونی در حال گسترش است. در همین راستا پژوهش حاضر با هدف بررسی تأثیر نانوذره نقره بر میزان رشد و بازماندگی Artemia urmiana اجرا شد. این پژوهش در قالب ۵ تیمار شامل، گروه شاهد، ۰.۰۰۱، ۰.۰۱، ۰.۱ و ۱ میلی گرم بر لیتر نانوذره نقره در ۴ تکرار انجام شد. بدین منظور تعداد ۵۰۰ ناپلی تازه از تخم خارج شده پس از شمارش و انتقال به ظروف پرورش یک لیتری در معرض غلظت های مختلفی از نانو ذره پرورش یافتند. طی دوره پرورش از جلبک تک سلولی Dunaliella tertiolecta و مخمر نانوایی برای تغذیه آرتمیاها استفاده گردید. در طول دوره آزمایش میزان رشد و بازماندگی آرتمیاها در روزهای ۸، ۱۱، ۱۷، ۲۰ و ۲۳ مورد بررسی قرار گرفت. آرتمیاها بعد از بلوغ به انکوباتورها و محیطی عاری از نانوذرات انتقال داده شدند. ویژگی های تولید مثلی آن ها مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل بیانگر این بود که با افزایش غلظت نانوذرات نقره و با گذر زمان، میزان بازماندگی کاهش و میزان رشد افزایش یافت (p<0.05). ویژگی های تولید مثلی نظیر تعداد کل زاده ها، تعداد زاده ها در هر روز، تعداد زاده ها در هر بار تولید مثل و طول عمر آرتمیا در تیمار ۱ میلی گرم بر لیتر نانوذره نقره کمترین بود (p<0.05). بنابراین می توان چنین نتیجه گرفت که ورود نانو ذرات نقره به بوم سازگان های طبیعی A. urmiana می تواند بر چرخه تولید مثلی آن تاثیر گذاشته و موجب کاهش بازماندگی و توان تولید مثل آن گردد.

کلید واژه: سمیت مزمن، نانو ذره نقره، رشد، بازماندگی، ویژگی های تولیدمثل، Artemia urmiana

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.