تاثیر تیمار اسیدسالیسیلیک و نانو زئولیت های حاوی پرمنگنات پتاسیم بر حفظ کیفیت و افزایش عمر انبارمانی کلم براکلی رقم ایتالیکا پلنک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر تیمار اسیدسالیسیلیک و نانو زئولیت های حاوی پرمنگنات پتاسیم بر حفظ کیفیت و افزایش عمر انبارمانی کلم براکلی رقم ایتالیکا پلنک دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر تیمار اسیدسالیسیلیک و نانو زئولیت های حاوی پرمنگنات پتاسیم بر حفظ کیفیت و افزایش عمر انبارمانی کلم براکلی رقم ایتالیکا پلنک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تیمار اسیدسالیسیلیک و نانو زئولیت های حاوی پرمنگنات پتاسیم بر حفظ کیفیت و افزایش عمر انبارمانی کلم براکلی رقم ایتالیکا پلنک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر تیمار اسیدسالیسیلیک و نانو زئولیت های حاوی پرمنگنات پتاسیم بر حفظ کیفیت و افزایش عمر انبارمانی کلم براکلی رقم ایتالیکا پلنک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۸

در این پژوهش تاثیر تیمار اسیدسالیسیلیک در ۲ سطح (صفر و ۲ میلی مول در لیتر) و نانو زئولیت حاوی پرمنگنات پتاسیم در ۲ سطح (صفر و ۱۰ گرم) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عمر انباری گلچه های کلم براکلی مورد بررسی قرار گرفت. نمونه ها در سردخانه در دمای ۱ درجه سانتی گراد با رطوبت نسبی ۹۵-۹۰ درصد به مدت ۲۴ روز نگهداری شدند. نمونه ها در روز قبل از انباری و در طول دوره نگهداری با فاصله ۴ روز از سردخانه خارج شده و به منظور ایجاد حالت مشابه در خرده فروشی ها به مدت ۲۴ ساعت در دمای اتاق قرار گرفته و سپس از نظر فاکتورهای مختلف کیفی و کمی نظیر کاهش وزن، کیفیت ظاهری، اتیلن، مواد جامد محلول کل، اسید قابل تیتراسیون، ویتامین ث، رنگ ظاهری، کلروفیل، کارتنوئید، فنول کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی کل مورد اندازه گیری قرار گرفتند. نتایج نشان داد که تیمار اسیدسالیسیلیک و نانو زئولیت حاوی پرمنگنات پتاسیم و تیمار توام نانو زئولیت حاوی پرمنگنات پتاسیم و اسیدسالیسیلیک، تاثیر معنی داری در حفظ کیفیت ظاهری و خصوصیات کمی و کیفی نسبت به گلچه های شاهد داشتند. همچنین تیمار توام نانو جاذب اتیلن و اسید سالیسیلیک بهترین اثر را در حفظ کیفیت ظاهری، جلوگیری از تخریب کلروفیل و ممانعت از زردی و پیری گلچه ها و حفظ مواد فراسودمند نشان داد.

کلید واژه: ویتامین ث، رنگ سطحی، کلروفیل، تولید اتیلن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.