تاثیر دما و مدل غذایی بر رهایش لوریل آرژنین اتیل استر مونوهیدروکلراید و خواص ضد میکروبی فیلم های بر پایه زئین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر دما و مدل غذایی بر رهایش لوریل آرژنین اتیل استر مونوهیدروکلراید و خواص ضد میکروبی فیلم های بر پایه زئین دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر دما و مدل غذایی بر رهایش لوریل آرژنین اتیل استر مونوهیدروکلراید و خواص ضد میکروبی فیلم های بر پایه زئین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر دما و مدل غذایی بر رهایش لوریل آرژنین اتیل استر مونوهیدروکلراید و خواص ضد میکروبی فیلم های بر پایه زئین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر دما و مدل غذایی بر رهایش لوریل آرژنین اتیل استر مونوهیدروکلراید و خواص ضد میکروبی فیلم های بر پایه زئین :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فرآوری و نگهداری مواد غذایی
تعداد صفحات :۲۰
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: رهایش، خواص ضدمیکروبی، زئین، لوریل آرژنیناتیلاستر
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.