ارتباط میان مصرف غذای سرخ شده با یبوست و یبوست عملکردی در بزرگ سالان ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارتباط میان مصرف غذای سرخ شده با یبوست و یبوست عملکردی در بزرگ سالان ایران دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارتباط میان مصرف غذای سرخ شده با یبوست و یبوست عملکردی در بزرگ سالان ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارتباط میان مصرف غذای سرخ شده با یبوست و یبوست عملکردی در بزرگ سالان ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارتباط میان مصرف غذای سرخ شده با یبوست و یبوست عملکردی در بزرگ سالان ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی اصفهان

تعداد صفحات :۹

مقدمه: یبوست، یک اختلال شایع است که بر کیفیت زندگی بیمار اثر می گذارد. یافته های مطالعات انجام شده در رابطه با مصرف غذای سرخ شده و یبوست متفاوت هستند. هدف از انجام این مطالعه، شناسایی این ارتباط در بزرگ سالان ایرانی بود.روش ها: در این مطالعه ی مقطعی، ۴۵۱۷ بزرگ سال، با استفاده از پرسش نامه ی عادات و رفتارهای غذایی، بر اساس میزان مصرف غذای سرخ شده به چهار دسته ی «هرگز»، «۱-۳ بار در هفته»، «۴-۶ بار در هفته» و «هر روز» تقسیم شدند. شیوع یبوست و یبوست عملکردی و اجزای آن با توجه به معیارهای III ROME مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: شیوع یبوست و یبوست عملکردی ۳۳.۵ و ۱۵.۳ درصد بود. با تعدیل عوامل مخدوشگر، افرادی که ۴-۶ بار در هفته غذای سرخ شده مصرف می کردند، نسبت به افرادی که هرگز غذای سرخ کردنی مصرف نمی کردند، خطر کمتری برای ابتلا به یبوست عملکردی داشتند (۹۵ CI:0.45-0.99 درصد، OR=0.67). پس از تعدیل برای فیبر مصرفی این ارتباط از حالت معنی داری خارج شد. با این وجود، مصرف غذای سرخ شده در زنان احتمال «احساس دفع ناکامل» و «دفع مدفوع کمتر از ۳ بار در هفته» را به میزان ۳۶ درصد (۷۹ CI:1.02-1.79 درصد، OR=1.36) و ۱۵۹ درصد (۹۵ CI:1.00-6.71 درصد، OR=2.59) افزایش می داد. همچنین، مصرف غذای سرخ کردنی، تکرر و شدت این دو جزء یبوست عملکردی را افزایش می داد.نتیجه گیری: ارتباط معنی داری بین مصرف غذای سرخ کردنی و خطر یبوست عملکردی مشاهده نشد، اما مصرف غذای سرخ شده احتمال تکرر و شدت بعضی از اجزای یبوست عملکردی را افزایش می دهد.

کلید واژه: یبوست، یبوست عملکردی، غذای سرخ شده

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.