مطالعات اسپکتروسکوپی برهمکنش لیزوزیم و نانوذره اکسید روی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعات اسپکتروسکوپی برهمکنش لیزوزیم و نانوذره اکسید روی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعات اسپکتروسکوپی برهمکنش لیزوزیم و نانوذره اکسید روی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعات اسپکتروسکوپی برهمکنش لیزوزیم و نانوذره اکسید روی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعات اسپکتروسکوپی برهمکنش لیزوزیم و نانوذره اکسید روی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی جانوری تجربی

تعداد صفحات :۱۲

جذب پروتئین در سطح غیرآلی، منجر به تغییرات ساختاری و عملکردی می گردد که وابسته به طبیعت پروتئین جذب شده و خصوصیات فیزیکوشیمیایی سطح غیرآلی دارد. لیزوزیم سفیده تخم مرغ (E.C 3.2.1.17) با وزن مولکولی ۱۴.۶ کیلودالتون، پروتئین کروی کوچکی متشکل از ۱۲۹ اسید آمینه با چهار پیوند دی سولفید است. هدف از این تحقیق مطالعه اثر نانوذره اکسید روی بر پایداری و ساختار آنزیم لیزوزیم سفیده تخم مرغ از طریق تکنیک های پایداری حرارتی، اسپکتروسکوپی فلورسانس و سینتیک آنزیمی در حضور و غیاب نانوذره اکسید روی در بافر ۷ pH بود. نتایج به دست آمده نشان می دهد که با افزایش غلظت نانوذره اکسید روی فعالیت آنزیمی و پایداری حرارتی لیزوزیم کاهش یافت. مطالعات اسپکتروسکوپی فلورسانس نشان داد که نانوذره اکسید روی توانسته شدت نشر لیزوزیم را کاهش دهد. مطالعات واکنش بین نانو ذره اکسید روی و لیزوزیم نشان می دهد که نه تنها آب و ملکول های حلال می توانند بر روی ساختار سه بعدی لیزوزیم و به طور کلی پروتئین محلول اثر بگذارند، بلکه نقش مهم و حیاتی در جذب سطحی مواد نانو دارند.

کلید واژه: لیزوزیم، نانوذره اکسید روی، پایداری حرارتی، فعالیت آنزیم، آنالیز فلورسانس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.