تاثیر هرس تابستانه و محلول پاشی کلرید کلسیم قبل از برداشت بر انبارمانی میوه کیوی (رقم هایوارد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر هرس تابستانه و محلول پاشی کلرید کلسیم قبل از برداشت بر انبارمانی میوه کیوی (رقم هایوارد) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر هرس تابستانه و محلول پاشی کلرید کلسیم قبل از برداشت بر انبارمانی میوه کیوی (رقم هایوارد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر هرس تابستانه و محلول پاشی کلرید کلسیم قبل از برداشت بر انبارمانی میوه کیوی (رقم هایوارد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر هرس تابستانه و محلول پاشی کلرید کلسیم قبل از برداشت بر انبارمانی میوه کیوی (رقم هایوارد) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۸

به منظور بررسی اثر هرس تابستانه و محلول پاشی کلرید کلسیم و زمان انبارداری بر برخی صفات کیفی کیوی فروت، آزمایشی به صورت فاکتوریل بر پایه طرح بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار در سال ۹۰- ۱۳۸۹ در باغی خصوصی در شهرستان چالوس به اجرا درآمد. فاکتورها شامل: کلرید کلسیم در چهار سطح (۰، ۰.۵، ۱ و ۱.۵ درصد) و هرس تابستانه در چهار سطح (بدون هرس و باقی گذاشتن ۲، ۴ و ۸ برگ پس از آخرین میوه) و زمان نگهداری در سردخانه در چهار سطح دو الی شش ماه بود. نتایج نشان داد که هرس میزان کلسیم گوشت میوه را افزایش و میزان مواد جامد محلول را کاهش و بر دیگر صفات کمی تاثیر معنی داری نداشت. محلول پاشی کلرید کلسیم بر میزان گوشت میوه در سطح ۱ درصد معنی دار گردید. اثر متقابل تاثیر کلرید کلسیم و زمان بر میزان سفتی، مواد جامد محلول، ویتامین ث و pH معنی دار بوده به طوری که حداکثر اسید (۱.۱۱۸ گرم در صد میلی لیتر) و ویتامین ث (۶۰.۱۱۱ میلی گرم در صد میلی لیتر) با غلظت یک درصد و کمترین (۳.۴۴۵) pH و مواد جامد محلول (۱۲.۷ درصد) و حداکثر میزان سفتی گوشت (۱.۴۷۵ کیلوگرم بر سانتی مترمربع)، با غلظت ۱.۵ درصد در پایان شش ماه انبارداری ایجاد شده بود.

کلید واژه: کلرید کلسیم، هرس تابستانه، کیوی، عمر انباری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.