بررسی فیتوشیمیایی و مقایسه اثر انواع عصاره های بافت اسفنجی انار بر روی سلول های سرطانی روده Caco- 2


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فیتوشیمیایی و مقایسه اثر انواع عصاره های بافت اسفنجی انار بر روی سلول های سرطانی روده Caco- 2 دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فیتوشیمیایی و مقایسه اثر انواع عصاره های بافت اسفنجی انار بر روی سلول های سرطانی روده Caco- 2  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فیتوشیمیایی و مقایسه اثر انواع عصاره های بافت اسفنجی انار بر روی سلول های سرطانی روده Caco- 2،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فیتوشیمیایی و مقایسه اثر انواع عصاره های بافت اسفنجی انار بر روی سلول های سرطانی روده Caco- 2 :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی پزشکی جندی شاپور

تعداد صفحات :۲۰

زمینه و هدف: هدف مطالعه حاضر بررسی خواص ضدسرطانی و آنتی اکسیدانی چهار نوع عصاره بافت اسفنجی انار (Punica granatum L.). بر روی سلول های سرطان روده Caco- 2 بود. روش بررسی: ترکیبات بافت اسفنجی انار با روش های فیتوشیمی مورد شناسایی قرار گرفت. به منظور بررسی خواص سیتوتوکسی سیتی و آنتی اکسیدانی عصاره های اتانولی و ان_ هگزانی بافت اسفنجی انار به دو روش سوکسله و خیساندن تهیه گردید. اثر این عصاره ها بر روی سلول های Caco- 2 سرطان روده به وسیله آزمون های MTT، NBT، TBA و میزان آنزیم کاتالاز (CAT) مورد بررسی قرار گرفتند. یافته ها: بررسی های فیتوشیمیایی، حضور ترکیب های فلاونوئیدی، تاننی، آلکالوئیدی، ترپنوئیدی، آلدهیدی، کتونی و ویتامین C و عدم حضور ترکیب های استروئیدی، ساپونینی و پروتئینی را در بافت اسفنجی انار تایید می کند. نتایج به دست آمده از بررسی میزان بقای سلولی با استفاده از روش MTT نشان داد که کم ترین بقای سلول های سرطانی تیمار شده مربوط به عصاره ان_ هگزانی به روش سوکسله بوده-است. نتایج آزمون NBT بیانگر خاصیت پراکسیدانی عصاره ان_ هگزانی به روش سوکسله می باشد، تیمار سلول های سرطانی با این عصاره منجر به مرگ سلولی ناشی از آپوپتوز می شود. از طرف دیگر نتایج پراکسیداسیون غشایی نشان داد که بیشترین میزان تخریب غشایی سلول های تیمار شده به ترتیب مربوط به عصاره های ان_ هگزانی به روش سوکسله و اتانولی به روش ماسراسیون بود. بالاترین فعالیت آنزیم کاتالاز مربوط به تیمار با عصاره اتانولی به روش ماسراسیون بود. نتیجه گیری: وجود ترکیبات مختلف شناسایی شده با ویژگی های پروآپوپتوزی در بافت اسفنجی انار نشان می دهد که به کار بردن ترکیبات این عصاره به تنهایی و یا همراه با داروهای ضدسرطان شیمیایی می تواند راه کاری نوین برای درمان سرطان باشد.

کلید واژه: آنتی اکسیدانی، انار، فیتوشیمیایی، سرطان روده

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.