شناسایی و بررسی برخی فاکتورهای بیماریزایی جدایه های Pseudomonas tolaasii جدا شده از قارچ خوراکی تکمه ای سفید در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی و بررسی برخی فاکتورهای بیماریزایی جدایه های Pseudomonas tolaasii جدا شده از قارچ خوراکی تکمه ای سفید در ایران دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی و بررسی برخی فاکتورهای بیماریزایی جدایه های Pseudomonas tolaasii جدا شده از قارچ خوراکی تکمه ای سفید در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی و بررسی برخی فاکتورهای بیماریزایی جدایه های Pseudomonas tolaasii جدا شده از قارچ خوراکی تکمه ای سفید در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی و بررسی برخی فاکتورهای بیماریزایی جدایه های Pseudomonas tolaasii جدا شده از قارچ خوراکی تکمه ای سفید در ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بیماریهای گیاهی

تعداد صفحات :۱۸

بیماری لکه قهوه ای قارچ خوراکی تکمه ای سفید (Agaricus bisporus) در سال های اخیر به عنوان یک بیماری شایع در سالن های پرورش قارچ ایران، ایجاد مشکل نموده است. علائم بیماری به صورت، لکه های کوچک قهوه ای، سوختگی قهوه ای و کلاهک های پوسیده که حالت لزج و چسبناکی دارند مشاهده می شود. باکتری Pseudomonas tolaasii به عنوان عامل اصلی ایجاد لکه قهوه ای مطرح می باشد. اما در منابع همیشه بیش از یک میکروارگانیسم به عنوان عامل لکه قهوه ای در نظر گرفته می شود. نمونه برداری از کلاهک قارچ های دارای علائم مشکوک از استان های البرز، خراسان رضوی، تهران، سمنان و قزوین در سال ۱۳۹۰ صورت پذیرفت. آزمونهای مختلف بیوشیمیایی، فیزیولوژیکی، تغذیه ای و تکثیر ناحیه یک کیلو بازی از ۱۶S rDNA با استفاده از آغازگرهای رفت و برگشت (Ps-F, Ps-R) مشخص نمود که جدایه متعلق به جنس Pseudomonas و گونه Pseudomonas tolaasii هستند. آزمون اثبات بیماریزایی جدایه ها بر روی کلاهک قارچ تکمه ای درجات مختلفی از شدت بیماریزایی را در بین جدایه ها نشان داد. با بررسی برخی از فاکتورهای بیماریزایی مشخص گردید، جدایه هایی که بیشترین توان بیماریزایی را دارند از قدرت تولید سیدروفور پایووردین بالاتری برخوردار می باشند. در هیچ یک از جدایه ها، ارتباط مستقیمی بین تولید سایر فاکتورهای بیماریزایی باکتری ها از جمله تولید بیوفیلم، تولید تولاسین، تحرک و تولید سیگنال Pseudomonas quinolone signal (PQS) مشاهده نشد. نتایج این تحقیق نشان داد که در باکتری Pseudomonas tolaasii، همانند اغلب سودوموناس ها، PQS وجود دارد اما نقش واقعی آن مشخص نیست.

کلید واژه: سودوموناس، قارچ خوراکی، PQS، ایران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.