بررسی اثر محافظتی عصاره گیاه گل راعی (.Hypericum perforatum L) بر برخی فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون در رت های دریافت کننده فنول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر محافظتی عصاره گیاه گل راعی (.Hypericum perforatum L) بر برخی فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون در رت های دریافت کننده فنول دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر محافظتی عصاره گیاه گل راعی (.Hypericum perforatum L) بر برخی فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون در رت های دریافت کننده فنول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر محافظتی عصاره گیاه گل راعی (.Hypericum perforatum L) بر برخی فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون در رت های دریافت کننده فنول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر محافظتی عصاره گیاه گل راعی (.Hypericum perforatum L) بر برخی فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون در رت های دریافت کننده فنول :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :۱۳

با توجه به استفاده از فنول در صنایع پتروشیمی و نیز به عنوان ضدعفونی کننده در زمینه پزشکی، این ماده به فراوانی مورد استفاده قرار می گیرد. با وجود این، فنول آزاد در محیط برای سلامتی زیان آور می باشد. هدف از مطالعه حاضر، بررسی اثر محافظتی گیاه گل راعی (Hypericum perforatum L.) بر برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون در رت های مسموم شده با فنول بود. بدین منظور، تعداد ۵۴ سر رت نر نژاد ویستار در قالب آزمایش فاکتوریل ۳×۳ با دو فاکتور اصلی گل راعی (سطوح صفر، ۲۵۰ و ۵۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن) و فنول (سطوح صفر، ۱۰۰ و ۲۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن) به ۹ تیمار آزمایشی تقسیم شدند. فنول و عصاره به صورت یک روز در میان و به روش گاواژ تجویز شدند. در روزهای ۱۵ و ۳۰ آزمایش، پس از خون گیری، غلظت برخی فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون ارزیابی شد. در نیمه اول آزمایش، سطح ۲۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم فنول افزایش معنی دار کلسترول و LDL و سطح ۱۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم آن کاهش میزان VLDL سرم خون را موجب شدند (p<0.05). در نیمه دوم آزمایش، بیشترین مقدار HDL در تیمار دریافت کننده سطوح ۲۵۰ و ۲۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم گل راعی و فنول و کمترین آن در تیمار ۵۰۰ و ۲۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم گل راعی و فنول مشاهده شد (p<0.05). اثرات اصلی و متقابل سایر تیمارها دارای اختلاف آماری معنی داری نبودند (p>0.05). به طور کلی، یافته های پژوهش حاضر نشان داد که سطح ۲۵۰ میلی گرم بر کیلوگرم عصاره گیاه گل راعی توانسته از اثر سوء سطح ۲۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم فنول در بلندمدت بر فراسنجه بیوشیمیایی HDL سرم خون بکاهد.

کلید واژه: گل راعی (.Hypericum perforatum L)، فنول، فراسنجه های خون، رت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.