بررسی اثر افزودن سطوح مختلف دانه خردل سیاه به جیره غذایی بر عملکرد رشد، فراسنجه های خونی و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر افزودن سطوح مختلف دانه خردل سیاه به جیره غذایی بر عملکرد رشد، فراسنجه های خونی و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر افزودن سطوح مختلف دانه خردل سیاه به جیره غذایی بر عملکرد رشد، فراسنجه های خونی و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر افزودن سطوح مختلف دانه خردل سیاه به جیره غذایی بر عملکرد رشد، فراسنجه های خونی و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر افزودن سطوح مختلف دانه خردل سیاه به جیره غذایی بر عملکرد رشد، فراسنجه های خونی و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)
تعداد صفحات :۱۷
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: بلدرچین ژاپنی، فراسنجه های خونی، دانه خردل، عملکرد رشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.