مقایسه ریخت شناسی و تکوین فولیکول های حاصل از کشت بافت تخمدان موش در سه روش قطرات معلق، زیر روغن و روی صفحه کشت سه بعدی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه ریخت شناسی و تکوین فولیکول های حاصل از کشت بافت تخمدان موش در سه روش قطرات معلق، زیر روغن و روی صفحه کشت سه بعدی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه ریخت شناسی و تکوین فولیکول های حاصل از کشت بافت تخمدان موش در سه روش قطرات معلق، زیر روغن و روی صفحه کشت سه بعدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه ریخت شناسی و تکوین فولیکول های حاصل از کشت بافت تخمدان موش در سه روش قطرات معلق، زیر روغن و روی صفحه کشت سه بعدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه ریخت شناسی و تکوین فولیکول های حاصل از کشت بافت تخمدان موش در سه روش قطرات معلق، زیر روغن و روی صفحه کشت سه بعدی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم پزشکی مدرس، آسیب شناسی زیستی (علوم پزشکی مدرس)

تعداد صفحات :۲۰

هدف: هدف از این مطالعه مقایسه کارآیی سه روش کشت بافت تخمدان شامل کشت در قطرات معلق، زیر روغن و روی صفحه کشت سه بعدی در راستای بهبود رشد آزمایشگاهی فولیکول های تخمدانی بود.مواد و روش ها: تخمدان ها از موش های سوری نژاد NMRI ماده هفت روزه قطع نخاع گردنی شده، جمع آوری و در محیط a-MEM حاوی ۵ درصد سرم جنین گاوی به مدت ۷ روز و در سه گروه شامل قطرات معلق، زیر روغن و روی صفحه کشت سه بعدی کشت شدند. ریخت شناسی و مساحت تخمدان و درصد فولیکول های طبیعی در سه گروه ارزیابی و مقایسه شد. به علت رشد بهتر تخمدان ها در گروه کشت روی صفحه کشت سه بعدی نسبت به بقیه گروه ها، فولیکول های پره آنترال آن ها جدا و به مدت ۱۲ روز کشت شدند. سپس در پایان دوره کشت اخیر، میانگین قطر فولیکول، نرخ بقا و بلوغ تخمک های حاصل از آن ها در طول کشت ارزیابی شد.نتایج: درصد فولیکول های طبیعی پس از ۷ روز کشت در گروه کشت قطرات معلق، زیر روغن و روی صفحه کشت سه بعدی، به ترتیب ۵۱.۶۳±۳.۹۳، ۴۰.۵۲±۵.۸۶ و ۷۳.۸۵±۲.۴۹ و بود. درصد فولیکول های پره آنترال در گروه کشت روی صفحه کشت سه بعدی از ۲.۱±۰.۴۴ قبل از کشت به ۲۴.۵±۲.۴ پس از کشت افزایش معنی داری یافت (P<0.05) ولی در دو گروه دیگر تفاوت معنی داری مشاهده نشد. سطح تخمدان ها در همه گروه هاپس از ۷ روز کشت به طور معنی داری افزایش یافت (P<0.05). در گروه تخمدان های کشت شده روی صفحه کشت سه بعدی، میانگین قطر فولیکول های جدا شده پس از ۱۲ روز کشت ۴۱۰±۷.۰۷ و میزان تخمک متافاز دو ۳۰.۲۶ درصد بود.نتیجه گیری: کشت روی صفحه کشت سه بعدی هم از حیث رشد تخمدان و هم از حیث ریخت شناسی، ساختار و درصد فولیکول های پره آنترال در مقایسه با دو گروه دیگر مناسب تر بود.

کلید واژه: کشت تخمدان، صفحه کشت سه بعدی، قطرات معلق، فولیکول جدا شده

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.