بررسی اثر سطح و پراکندگی پلات روی برآورد غنای گونه ای در قالب سه طرح ویتاکر، استولگرن و یک طرح پیشنهادی جدید (آریز)، (مطالعه موردی: مراتع گردنه آریز سنندج)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر سطح و پراکندگی پلات روی برآورد غنای گونه ای در قالب سه طرح ویتاکر، استولگرن و یک طرح پیشنهادی جدید (آریز)، (مطالعه موردی: مراتع گردنه آریز سنندج) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر سطح و پراکندگی پلات روی برآورد غنای گونه ای در قالب سه طرح ویتاکر، استولگرن و یک طرح پیشنهادی جدید (آریز)، (مطالعه موردی: مراتع گردنه آریز سنندج)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر سطح و پراکندگی پلات روی برآورد غنای گونه ای در قالب سه طرح ویتاکر، استولگرن و یک طرح پیشنهادی جدید (آریز)، (مطالعه موردی: مراتع گردنه آریز سنندج)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر سطح و پراکندگی پلات روی برآورد غنای گونه ای در قالب سه طرح ویتاکر، استولگرن و یک طرح پیشنهادی جدید (آریز)، (مطالعه موردی: مراتع گردنه آریز سنندج) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : محیط زیست طبیعی (منابع طبیعی ایران)

تعداد صفحات :۱۴

در مطالعات پوشش گیاهی روش اندازه گیری در دقت و صحت نتایج حاصله بسیار اهمیت دارد. بدین منظور برای افزایش دقت در اندازه گیری غنای گونه ای اقدام به مقایسه شکل پلات و پراکنش آن در سطوح مختلف پلات در برآورد غنای گونه ای شد. این مقایسه در قالب طرح های ویتاکر، استولگرن و یک طرح جدید (آریز) در بخشی از مراتع گردنه آریز سنندج انجام گرفت. طرح پیشنهادی (آریز) در این پژوهش حاصل تغییر در ابعاد و پراکندگی زیرپلات ها در طرح استولگرن بوده و به منظور اندازه گیری دقیق تر غنای گونه ای طراحی شده است. نمونه برداری به روش تصادفی سیستماتیک و در تیپ گیاهی علفزار و با سه تکرار برای هر طرح انجام گرفت. ابتدا طرح های مقایسه شده به وسیله پیکه های چوبی و طناب در منطقه مطالعه شده پیاده شد و سپس به شمارش گونه ها در داخل پلات ها اقدام شد. تجزیه و تحلیل داده ها از روش آماری فاکتوریل در قالب طرح های کاملا تصادفی و با استفاده از نرم افزار spss نسخه ۱۷ انجام شد. نتایج نشان داد که سه طرح یادشده از نظر برآورد غنای گونه ای تفاوت معنا دار دارند و طرح استولگرن و ویتاکر در سطح ۰.۰۱ تفاوت معنادار دارند. طرح ویتاکر و طرح پیشنهادی (آریز) در این مطالعه نیز در سطح ۰.۰۱ تفاوت معنادار دارند اما دو طرح استولگرن و آریز در سطح ۰.۰۵ تفاوت معنادار دارند.

کلید واژه: پراکنش پلات، شکل پلات، غنای گونه ای، طرح آریز، طرح ویتاکر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.