تغییرات صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک شاهدانه (.Cannabis sativa L) متاثر از پرایمینگ بذر با فولیک اسید و پراکسید هیدروژن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تغییرات صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک شاهدانه (.Cannabis sativa L) متاثر از پرایمینگ بذر با فولیک اسید و پراکسید هیدروژن دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تغییرات صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک شاهدانه (.Cannabis sativa L) متاثر از پرایمینگ بذر با فولیک اسید و پراکسید هیدروژن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تغییرات صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک شاهدانه (.Cannabis sativa L) متاثر از پرایمینگ بذر با فولیک اسید و پراکسید هیدروژن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تغییرات صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک شاهدانه (.Cannabis sativa L) متاثر از پرایمینگ بذر با فولیک اسید و پراکسید هیدروژن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی (علوم کشاورزی)

تعداد صفحات :۲۱

به منظور بررسی اثر پرایمینگ بذور شاهدانه با فولیک اسید و پراکسید هیدروژن بر برخی صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک، آزمایشی در گلخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد اجرا گردید. فاکتورهای آزمایشی شامل پراکسید هیدروژن در پنج سطح (صفر، ۷.۵، ۱۵، ۲۲.۵، ۳۰ میلی مول در لیتر) و فاکتور دوم فولیک اسید در پنج سطح (صفر، ۵، ۱۰، ۲۰، ۲۷ میلی مول در لیتر) بودند که به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در چهار تکرار اجرا شد. به منظور پیش تیمار کردن بذرها پس از تهیه محلول های مورد نظر، بذر شاهدانه به مدت ۲۴ ساعت در اسید فولیک و ۶ ساعت در پراکسید هیدروژن به صورت غوطه ور قرار گرفتند. در این مطالعه صفات کلروفیل a، b، کلروفیل کل، محتوی نسبی آب، ارتفاع بوته، طول ریشه، ضریب آلومتری، وزن تر و خشک بوته اندازه گیری شدند. نتایج تجزیه واریانس داده ها نشان داد که اثر پراکسید هیدروژن و اسید فولیک بر کلیه صفات مورد بررسی معنی دار بود، اما اثر متقابل بین دو تیمار تنها بر صفات محتوی نسبی آب و ضریب آلومتری معنی دار گردید. پرایمینگ بذر با سطح ۱۵ میلی مول در لیتر پراکسید هیدروژن و ۵ میلی مول در لیتر اسید فولیک بالاترین مقدار کلروفیل a، کلروفیل b، کلروفیل کل، ارتفاع ساقه، طول ریشه و وزن تر و خشک بوته را به خود اختصاص دادند. افزایش سطح پراکسید هیدروژن بیشتر از ۱۵ میلی مول در لیتر، اثر منفی بر کلیه صفات مورد مطالعه نشان داد. همچنین، ترکیب تیماری ۱۵ میلی مول در لیتر پراکسید هیدروژن و ۵ و ۱۰ میلی مول اسید فولیک در مقایسه با دیگر تیمارها بالاترین محتوی نسبی آب و ضریب آلومتری را به خود اختصاص دادند. بنابراین، با توجه به نتایج مطالعه حاضر، پرایمینگ بذر با سطح ۱۵ میلی مول در لیتر پراکسید هیدروژن و ۵ میلی مول در لیتر اسید فولیک جهت حصول صفات مطلوب مورفولوژیک و فیزیولوژیک شاهدانه در شرایط این آزمایش مناسب می باشد.

کلید واژه: اسید فولیک، پراکسید هیدروژن، پرایمینگ بذر، شاهدانه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.