مقایسه خصوصیات ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی عصاره آبی پوسته سبز گردو قبل و بعد از ریزپوشانی کردن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه خصوصیات ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی عصاره آبی پوسته سبز گردو قبل و بعد از ریزپوشانی کردن دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه خصوصیات ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی عصاره آبی پوسته سبز گردو قبل و بعد از ریزپوشانی کردن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه خصوصیات ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی عصاره آبی پوسته سبز گردو قبل و بعد از ریزپوشانی کردن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه خصوصیات ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی عصاره آبی پوسته سبز گردو قبل و بعد از ریزپوشانی کردن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۶

سابقه و هدف: پوست سبز گردو از ضایعات کشاورزی است که به دلیل داشتن ترکیبات فنولی، می تواند به عنوان ترکیبات طبیعی با خواص بیولوژیک مطرح باشد. این تحقیق با هدف استخراج عصاره آبی پوست سبز و بررسی اثر دمای استخراج بر میزان ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی، همچنین اثر فرآیند ریزپوشانی کردن عصاره استخراجی به روش خشک کن پاششی در مالتودکسترین بر فعالیت بیولوژیک عصاره بررسی گردید.مواد و روش ها: در این مطالعه عصاره آبی پوست سبز گردو (واریته سوزنی) در دو دمای ۲۵ و ۸۰ درجه سانتی گراد استخراج شد. در ادامه فرآیند ریزپوشانی کردن با مالتودکسترین ۱۰ % به عنوان ماده پوشش دهنده در سه غلظت مختلف عصاره (۲mg/ml، ۱، ۰.۵) با استفاده از روش خشک کن پاششی انجام شد. ترکیبات فنولی کل عصاره آزاد و ریزپوشانی شده تعیین گردید. فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی پوسته سبز گردو به روش مهار رادیکال DPPH (2 و ۲ دی فنیل۱- پیکریل و هیدرازیل) قبل و بعد از ریزپوشانی مورد بررسی قرار گرفت. همچنین فعالیت ضد میکروبی با استفاده از روش چاهک گذاری در آگار (Agar well diffusion method) بر روی باکتری های گرم مثبت استافیلوکوکوس اورئوس و باسیلوس سرئوس و باکتری های گرم منفی سالمونتیفی موریوم و اشرشیاکلی تعیین شد.یافته ها: نتایج نشان داد که اثر دمای استخراجی بر میزان ترکیبات فنولی معنی دار است (P<0.05). نمونه های استخراج شده در دمای ۸۰oC حاوی ترکیبات فنولی بیشتری (۳۹.۷۷mg GAE/g) نسبت به نمونه های استخراج شده در دمای محیط (۲۸.۸۸mg GAE/g) بودند. کارایی ریزپوشانی با افزایش میزان غلظت عصاره افزایش یافت. عصاره آزاد و ریز پوشانی شده به دست آمده در دمای ۸۰oCدر غلظت۲ mg/ml بیشترین اثر را در مهار رادیکال DPPH داشت (به ترتیب ۸۵.۰۵ و ۸۱.۰۵%). علاوه بر این عصاره آزاد و ریزپوشانی شده در غلظت۲ mg/ml بیشترین اثر بازدارندگی را روی میکروارگانیسم های گرم مثبت نشان دادند. نتایج نشان دهنده عدم اختلاف معنی دار فعالیت ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی عصاره آزاد و ریزپوشانی شده پوست سبز گردو بود.نتیجه گیری: پوسته سبز گردوی سوزنی با توجه به مقادیر مناسب ترکیبات فنولی می تواند به عنوان یک ترکیب آنتی اکسیدانی و ضدمیکروب طبیعی ارزان مورد استفاده قرار گیرد. لذا می توان از ریزپوشانی کردن به روش خشک کن پاششی به عنوان روشی کارآمد جهت افزایش پایداری عصاره پوست سبز گردو در برابر شرایط محیطی استفاده نمود.

کلید واژه: پوسته سبز گردو، عصاره آبی، فعالیت ضد میکروبی، فعالیت آنتی اکسیدانی، ریزپوشانی کردن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.