تاثیر سطوح مختلف غذایی تفاله زیتون در رشد، ترکیب لاشه و ارزیابی حسی ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر سطوح مختلف غذایی تفاله زیتون در رشد، ترکیب لاشه و ارزیابی حسی ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر سطوح مختلف غذایی تفاله زیتون در رشد، ترکیب لاشه و ارزیابی حسی ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سطوح مختلف غذایی تفاله زیتون در رشد، ترکیب لاشه و ارزیابی حسی ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر سطوح مختلف غذایی تفاله زیتون در رشد، ترکیب لاشه و ارزیابی حسی ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : شیلات (منابع طبیعی ایران)

تعداد صفحات :۱۶

این تحقیق به منظور بررسی تاثیر ضایعات حاصل از روغن کشی میوه زیتون در رشد و ارزیابی حسی ماهی قزل آلای رنگین کمان انجام پذیرفت. ۴ جیره غذایی شامل ۱ جیره شاهد (بدون تفاله زیتون) و ۳ جیره حاوی ۵، ۱۰ و ۱۵ درصد تفاله خشک و الک شده زیتون فرموله به ماهیان در ۳ تکرار تغذیه شد. ماهیان با وزن متوسط ۵±۷۱.۳ گرم، به طور تصادفی، در مخازن بتونی گرد با قطر ۳ متر و ارتفاع ۱ متر توزیع شدند. آب رودخانه با سرعت حدود L/S1 داخل استخرها در جریان بود، دما و pH آب به ترتیب طی دوره پرورش ۳±۱۰ درجه سانتی گراد و ۶.۷-۸.۱ بود. ماهی ها بر اساس ۱-۱.۵ درصد وزن بدن طی ۳ نوبت در روز (۸، ۱۲ و ۱۸)، به طور دستی، تغذیه شدند. بررسی فاکتورهای وزن نهایی، درصد افزایش وزن، نرخ رشد ویژه، ضریب وضعیت، ضریب تبدیل غذایی، شاخص کبدی و آنالیز لاشه نشان داد که به طور کل تا ۵ درصد جیره می تواند با تفاله زیتون الک شده جایگزین شود. رشد، راندمان تغذیه ای و ترکیب لاشه ضعیف مربوط به تیمار با سطح ۱۵ درصد تفاله زیتون بود که نسبت به سایر تیمارها اختلاف آماری بارزی را نشان می داد (P>0.05). نتایج ارزیابی حسی نیز نشان داد که افزودن تفاله زیتون در رنگ ماهی بی تاثیر است (P>0.05)، ولی در بو و مزه ماهی تاثیر مثبت دارد و در مقایسه با تیمار شاهد باعث خوش خوراکی بیشتر ماهی شده است(P<0.05) . به طور کلی، می توان اظهار داشت که ۵ درصد تفاله زیتون در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان مفید است.

کلید واژه: قزل آلای رنگین کمان، تفاله زیتون، شاخص رشد، ترکیب شیمیایی لاشه، ارزیابی حسی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.