ارزیابی کیفیت باکتریولوژیکی آب تولیدی دستگاه های تصفیه آب خانگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی کیفیت باکتریولوژیکی آب تولیدی دستگاه های تصفیه آب خانگی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی کیفیت باکتریولوژیکی آب تولیدی دستگاه های تصفیه آب خانگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی کیفیت باکتریولوژیکی آب تولیدی دستگاه های تصفیه آب خانگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی کیفیت باکتریولوژیکی آب تولیدی دستگاه های تصفیه آب خانگی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)

تعداد صفحات :۱۴

سابقه و هدف: افزایش آگاهی مردم در خصوص پیامدهای آلاینده های آب و تقاضا برای آب با کیفیت بهتر به گسترش استفاده از دستگاه های تصفیه آب در نقطه مصرف منجر شده است. هدف این مطالعه تعیین کیفیت باکتریولوژیکی آب تولیدی دستگاه های تصفیه آب خانگی بود.مواد و روش ها: این مطالعه توصیفی- مقطعی، در سال ۱۳۹۳ بر روی ۱۸ دستگاه تصفیه آب خانگی انجام شد. تعداد ۳۶ نمونه آب از ورودی و خروجی دستگاه ها جمع آوری شد. کیفیت باکتریایی نمونه ها با استفاده از اندازه گیری باکتری های کلیفرم کل و مدفوعی به روش تخمیر چند لوله ای، شمارش کلونی های باکتری های هتروتروف (HPC) به روش فیلتراسیون غشایی روی محیط کشت بلاد آگار و باکتری های گرم منفی با فیلتراسیون غشایی با محیط EMB آگار تعیین شد. کلنی های جدا شده با آزمایشات بیوشیمیایی استاندارد شناسایی شدند.یافته ها: باکتری های کلیفرم کل و مدفوعی در نمونه های ورودی منفی، ولی در نمونه های خروجی در دو مورد مثبت بود. HPC در ۶۷ درصد نمونه های خروجی بیش تر از محدوده استاندارد cfu/ml500 قرار داشت. جنس های سودوموناس، آلکالیژنس، سراتیا و شیگلا بیش ترین فراوانی را در بین باکتری های گرم منفی هم در آب ورودی و هم در آب خروجی داشتند. البته فراوانی باکتری پروتئوس و باسیلهای گرم مثبت در ایزوله های آب خروجی افزایش یافته بود.استنتاج: حذف کلر باقی مانده توسط دستگاههای تصفیه آب خانگی به مرور زمان موجب تشکیل بیوفیلم بر روی فیلترهای دستگاه و مخزن ذخیره توسط باکتریهای موجود در شبکه توزیع می شود. در نتیجه، تعداد و تنوع باکتری ها در آب تولیدی از این دستگاه ها افزایش می یابد.

کلید واژه: نقطه مصرف، کیفیت آب شرب، تصفیه آب خانگی، شمارش کلونی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.