مقاله ارتباط سطح سرمی آدیپونکتین با پروفایل لیپید و شاخص های آنتروپومتریک در زنان با وزن طبیعی و درجات مختلف چاقی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارتباط سطح سرمی آدیپونکتین با پروفایل لیپید و شاخص های آنتروپومتریک در زنان با وزن طبیعی و درجات مختلف چاقی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتباط سطح سرمی آدیپونکتین با پروفایل لیپید و شاخص های آنتروپومتریک در زنان با وزن طبیعی و درجات مختلف چاقی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط سطح سرمی آدیپونکتین با پروفایل لیپید و شاخص های آنتروپومتریک در زنان با وزن طبیعی و درجات مختلف چاقی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتباط سطح سرمی آدیپونکتین با پروفایل لیپید و شاخص های آنتروپومتریک در زنان با وزن طبیعی و درجات مختلف چاقی :

مقاله ارتباط سطح سرمی آدیپونکتین با پروفایل لیپید و شاخص های آنتروپومتریک در زنان با وزن طبیعی و درجات مختلف چاقی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله دیابت و متابولیسم ایران (مجله دیابت و لیپید ایران) از صفحه ۶۵ تا ۷۴ منتشر شده است.
نام: ارتباط سطح سرمی آدیپونکتین با پروفایل لیپید و شاخص های آنتروپومتریک در زنان با وزن طبیعی و درجات مختلف چاقی
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آدیپونکتین
مقاله چاقی
مقاله BMI
مقاله لیپید پروفایل
مقاله شاخص های آنتروپومتریک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: آدیپونکتین، پپتید مشتق شده از بافت چربی، ارتباط معکوس با آدیپوزیتی دارد. در حالیکه تاثیر آن روی متابولیسم لیپید پروفایل در انسان کاملا مطالعه نشده است. لذا این مطالعه با هدف ارزیابی ارتباط بین آدیپونکتین با شاخص های آنتروپومتریک و پروفایل لیپیدی در بین زنان با وزن نرمال و درجات مختلف چاقی انجام شد.
روش ها: این مطالعه روی ۱۲۶ زن در گروه های اضافه وزن و درجات مختلف چاق(BMI>25 Kg/m۲) و ۳۳ نفر زن با وزن نرمال (BMI<25 Kg/m۲) انجام گرفت. سطوح سرمی آدیپونکتین و لپتین با روش ایمنواسای با تعیین شد. سطوح گلوکز و پروفایل لیپید در حالت ناشتا به ترتیب با روش های گلوکز اکسیداز و آنزیماتیک اندازه گیری شدند. برای تعیین اختلاف میانگین متغیرها، همبستگی بین آدیپونکتین با سایر پارامترهای مورد مطالعه و نشان دادن گرایش تاثیرگذاری این پارامترها بر روی آدیپونکتین در بین گروه ها به ترتیب از آزمون های آنالیز واریانس یک طرفه، ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون چند متغیری استفاده گردید.
یافته ها: میانگین غلظت سرمی آدیپونکتین با افزایش درجات چاقی به طور معنی داری کاهش یافت (P<0.05). اختلاف میانگین پروفایل لیپید، متغیرهای آنتروپومتریک، غلظت سرمی آدیپونکتین، غلظت لپتین و گلوکز در بین گروه ها از نظر آماری معنی دار بود (P<0.05). همبستگی بین آدیپونکتین با نمایه توده بدن (r=-0.321) معکوس و معنی داری بود. بین غلظت سرمی آدیپونکتین با سطح سرمی لپتین همبستگی یافت نشد (r=-0.115) همبستگی بین آدیپونکتین با لیپید پروفایل منفی و معنی دار، در حالی که همبستگی آن با سطح سرمی-HDL کلسترول مستقیم و معنی دار بود (r=0.134). نتایج آنالیز رگرسیون چند گانه نشان داد که نمایه توده بدن، دور باسن، قد و دور وسط بازو همبستگی معنی داری با آدیپونکتین دارند (P<0.05). به ترتیب گلوکز و اندازه دور باسن بیشترین و میزان تری گلیسرید و اندازه ضخامت چین پوستی کمترین همبستگی با آدیپونکتین را در گروه های مورد مطالعه داشتند.
نتیجه گیری: یافته های این مطالعه نشان داد که آدیپونکتین برخلاف لپتین همبستگی معکوسی با شاخص های آدیپوزیتی و پروفایل لیپیدی در زنان داشت؛ بنابراین ممکن است به عنوان یک شاخص در مطالعه بیماری های مرتبط با چاقی زنان در نظر گرفته شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.