مقاله استخراج و شناسایی ترکیبهای معطر اسانس توده های ژنتیکی مرزه سهندی (.Satureja sahendica Bornm) در شرایط کشت شده و عرصه های طبیعی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استخراج و شناسایی ترکیبهای معطر اسانس توده های ژنتیکی مرزه سهندی (.Satureja sahendica Bornm) در شرایط کشت شده و عرصه های طبیعی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استخراج و شناسایی ترکیبهای معطر اسانس توده های ژنتیکی مرزه سهندی (.Satureja sahendica Bornm) در شرایط کشت شده و عرصه های طبیعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استخراج و شناسایی ترکیبهای معطر اسانس توده های ژنتیکی مرزه سهندی (.Satureja sahendica Bornm) در شرایط کشت شده و عرصه های طبیعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استخراج و شناسایی ترکیبهای معطر اسانس توده های ژنتیکی مرزه سهندی (.Satureja sahendica Bornm) در شرایط کشت شده و عرصه های طبیعی :

مقاله استخراج و شناسایی ترکیبهای معطر اسانس توده های ژنتیکی مرزه سهندی (.Satureja sahendica Bornm) در شرایط کشت شده و عرصه های طبیعی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران از صفحه ۳۷۶ تا ۳۸۵ منتشر شده است.
نام: استخراج و شناسایی ترکیبهای معطر اسانس توده های ژنتیکی مرزه سهندی (.Satureja sahendica Bornm) در شرایط کشت شده و عرصه های طبیعی
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مرزه سهندی (.Satureja sahendica Bornm)
مقاله اسانس
مقاله تیمول
مقاله گاما-ترپینن
مقاله پارا-سیمن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مرزه سهندی (Satureja sahendica Bornm.) گیاهی از خانواده Lamiaceae و انحصاری ایران می باشد. این گیاه علاوه بر استفاده سنتی از نظر کاربرد در صنایع غذایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی نیز حائز اهمیت است. سه توده ژنتیکی این گونه جمع آوری شده از استان قزوین در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه کشت شد. سرشاخه های گلدار آنها از پایه های سه ساله در چین های مختلف برداشت شده و مورد مقایسه آماری قرار گرفتند. از سرشاخه های خشک شده به روش تقطیر با آب به مدت ۳ ساعت اسانس گیری بعمل آمد و میزان اسانس بر اساس درصد ماده خشک محاسبه شد. در عرصه طبیعت شنین با ۳۳% بالاترین میزان اسانس و پس از آن آبگرم با ۳% و آروچان با ۲۲۱% در مرتبه های بعدی قرار گرفتند. در مزرعه میزان اسانس توده های ژنتیکی در چین های مختلف روند یکسانی نشان نداد. در چین های اول و دوم آبگرم و در چین سوم آروچان بیشترین اسانس را دارا بودند. بیشترین کاهش اسانس در مقایسه بین گیاهان کشت شده و عرصه طبیعت مربوط به شنین بود. از لحاظ میزان تیمول بین توده ها در نمونه های جمع آوری شده از طبیعت در دامنه ۳۵% تا ۳۶% بود. اما در شرایط کشت شده بیشترین میزان تیمول مربوط به چین سوم آبگرم (۴۹۶%) و بعد چین دوم آروچان (۳۸۳%) و چین اول شنین (۳۸۱%) بود. کارواکرول در نمونه های طبیعت حدود ۱% و بیشتر از نمونه های کشت شده بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.