مقاله طراحی و ساخت BCG نوترکیب حاوی ژن سیتوزین دآمیناز به منظور ارتقا کارایی BCG اینتراوزیکال در درمان سرطان مثانه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طراحی و ساخت BCG نوترکیب حاوی ژن سیتوزین دآمیناز به منظور ارتقا کارایی BCG اینتراوزیکال در درمان سرطان مثانه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی و ساخت BCG نوترکیب حاوی ژن سیتوزین دآمیناز به منظور ارتقا کارایی BCG اینتراوزیکال در درمان سرطان مثانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی و ساخت BCG نوترکیب حاوی ژن سیتوزین دآمیناز به منظور ارتقا کارایی BCG اینتراوزیکال در درمان سرطان مثانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی و ساخت BCG نوترکیب حاوی ژن سیتوزین دآمیناز به منظور ارتقا کارایی BCG اینتراوزیکال در درمان سرطان مثانه :

مقاله طراحی و ساخت BCG نوترکیب حاوی ژن سیتوزین دآمیناز به منظور ارتقا کارایی BCG اینتراوزیکال در درمان سرطان مثانه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۷ در مجله میکروب شناسی پزشکی ایران از صفحه ۱ تا ۸ منتشر شده است.
نام: طراحی و ساخت BCG نوترکیب حاوی ژن سیتوزین دآمیناز به منظور ارتقا کارایی BCG اینتراوزیکال در درمان سرطان مثانه
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله BCG
مقاله سرطان مثانه
مقاله ایمونوتراپی
مقاله ژن درمانی
مقاله الکتروپوریشن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و اهداف: سرطان مثانه دومین سرطان شایع دستگاه ادراری- تناسلی در جهان است. ایمونوتراپی با BCG درمان انتخابی این سرطان می باشد. روش دیگر، ژن درمانی سرطان مثانه با سیستم (Cytosine Deaminase/۵-Fluorocytosine) CD/5-FC است. هدف از ساخت شاتل وکتور مایکوباکتریال، انتقال ژن سیتوزین دآمیناز (CD) به BCG با روش الکتروپوریشن بود تا با تبدیل ۵-FC به ۵-Fluorouracil (5-FU) توسط آنزیم CD، سلول های توموری بیشتری نابود شوند.
روش بررسی: قطعات ژنی شاتل وکتور مایکوباکتریال شامل، پروموتر hsp60، توالی سیگنال آلفا آنتی ژن و ژن CD مخمر (Saccharomyces cerevisiae) پس از تکثیر با PCR و هضم آنزیمی و با استفاده از فناوری های کلونینگ در پلاسمید pBTGGT و pVN2 به ترتیب کلون و ساب کلون شدند. پلاسمید نهایی با روش الکتروپوریشن به داخل BCG هدایت گردید و وجود آن در BCG بررسی شد.
یافته ها: نتایج تعیین توالی وکتور نهایی صحت آن را تایید و وکتور pHARA نامگذاری شد. سلول هایی که pHARA را دریافت کردند پس از ۱۷ روز روی محیط میدل بروک ۷ H10 حاوی غلظت نهایی ۲۰ mg/ml کانامایسین، کلنی تشکیل دادند.
نتیجه گیری: BCG نوترکیب فوق علاوه بر فراخوانی موضعی سیستم ایمنی، با تبدیل داروی ۵-FC به ۵-FU توسط آنزیم CD، می تواند سلول های توموری بیشتری را نابود نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.