مقاله گزارش یک مورد ترومبوفلبیت وریدهای عمقی و سطحی اندام تحتانی در آنمی سیکل سل با کمبود پروتئین C و پروتئین S


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله گزارش یک مورد ترومبوفلبیت وریدهای عمقی و سطحی اندام تحتانی در آنمی سیکل سل با کمبود پروتئین C و پروتئین S دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله گزارش یک مورد ترومبوفلبیت وریدهای عمقی و سطحی اندام تحتانی در آنمی سیکل سل با کمبود پروتئین C و پروتئین S  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گزارش یک مورد ترومبوفلبیت وریدهای عمقی و سطحی اندام تحتانی در آنمی سیکل سل با کمبود پروتئین C و پروتئین S،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله گزارش یک مورد ترومبوفلبیت وریدهای عمقی و سطحی اندام تحتانی در آنمی سیکل سل با کمبود پروتئین C و پروتئین S :

مقاله گزارش یک مورد ترومبوفلبیت وریدهای عمقی و سطحی اندام تحتانی در آنمی سیکل سل با کمبود پروتئین C و پروتئین S که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله علمی پزشکی جندی شاپور از صفحه ۹۳ تا ۹۸ منتشر شده است.
نام: گزارش یک مورد ترومبوفلبیت وریدهای عمقی و سطحی اندام تحتانی در آنمی سیکل سل با کمبود پروتئین C و پروتئین S
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آنمی سیکل سل
مقاله ترومبوفلبیت
مقاله پروتئین C
مقاله پروتئین S

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: حملات انسداد عروقی، اصلی ترین تظاهرات کلینیکی بیماری سیکل سل(sickle cell disease) می باشد. در بیماران سیکل سل افزایش فعالیت سیستم انعقادی و پلاکت و همچنین پایین بودن سطح پروتئینC و پروتئین S خطر ترومبوز را افزایش می دهد.
گزارش مورد: بیمار دختر شانزده ساله مبتلا به آنمی سیکل سل هموزیکوت(homozygous) که با درد عمومی و درد اندام ها به درمانگاه بیمارستان شفا اهواز ارجاع می شود. به تدریج طی دو ماه درد ایشان افزایش یافته و دچار تورم شدید در پای راست می گردد. با سونوگرافی داپلررنگی(color doppler) برای بیمار، تشخیص ترومبوفلبیت تحت حاد در سطح وریدهای عمقی و سطحی ران و پوپلیته(poplyteal veins) اندام تحتانی راست با کاهش شدید جریان خون داده می شود و تحت درمان با هپارین وریدی و وارفارین قرار می گیرد. بعد از سه ماه از درمان با وارفارین خوراکی، انسداد کاملا برطرف شده و درمان تا پنج ماه ادامه داده می شود. میزان پروتئین C و پروتئین S بیمار در طی روند درمانی پایین گزارش می شود. این می تواند یک عامل خطر، برای ایجاد ترومبوز در بیمار باشد. میزان پروتئین C و پروتئین S از نمونه سانتریفوژ شده بیمار با دستگاه تمام خودکار کواگولامتر۸۰۰۰ACL و کیت های مخصوص اندازه گیری شد.
نتیجه گیری: در بیماران آنمی سیکل سل که با ادم اندام تحتانی در زمینه انسداد عروقی مراجعه می نمایند، علاوه بر اقدام های تشخیصی، سطح پلاسمایی پروتئین C و پروتئین S کنترل گردد تا اقدام های درمانی مناسب با استفاده از هپارین وریدی و وارفارین و همچنین درمان های اختصاصی به موقع انجام گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.