مقاله شناسایی عفونت ویروس اپشتین- بار در بیماران مبتلا به لنفوم: آزمون ELISA و PCR


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی عفونت ویروس اپشتین- بار در بیماران مبتلا به لنفوم: آزمون ELISA و PCR دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی عفونت ویروس اپشتین- بار در بیماران مبتلا به لنفوم: آزمون ELISA و PCR  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی عفونت ویروس اپشتین- بار در بیماران مبتلا به لنفوم: آزمون ELISA و PCR،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی عفونت ویروس اپشتین- بار در بیماران مبتلا به لنفوم: آزمون ELISA و PCR :

مقاله شناسایی عفونت ویروس اپشتین- بار در بیماران مبتلا به لنفوم: آزمون ELISA و PCR که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهمن ۱۳۸۸ در مجله دانشکده پزشکی از صفحه ۷۸۷ تا ۷۹۲ منتشر شده است.
نام: شناسایی عفونت ویروس اپشتین- بار در بیماران مبتلا به لنفوم: آزمون ELISA و PCR
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله لنفوم
مقاله ویروس اپشتین بار
مقاله Elisa
مقاله PCR

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: ژنوم فاز نهفته عفونت ویروس اپشتین- بار (EBV) در سلول های بدخیم تقریبا دریک سوم موارد بیماری لنفوم هوچکین یافت می شود. شناسایی DNA ویروسی می توند به طور بالقوه به عنوان یک بیومارکر از فعالیت بیماری به کار رود.
روش بررسی: از نمونه خون ۴۴ بیمار مبتلا به لنفم و ۴۴ فرد کنترل جهت استخراج DNA و اندازه گیری تیتر IgG ضد EBNA-1 ویروس استفاده شد. همزمان بلوک های پارافینه هر فرد بیمار نیز مورد استخراج DNA قرار گرفت. جهت شناسایی ویروس آزمون Nested PCR که هر دو تیپ ویروس را شناسایی می کردند، انتخاب شدند.
یافته ها: از ۴۴ بیمار به ترتیب ۳۷ (%۸۴۱) آزمون ELISA، Blood PCR 12(%27.3) و Biopsy PCR 6(%13.6) و از افراد کنترل نیز به ترتیب ۲۱ (%۴۷۷) و ۷(%۱۶) آزمون ELISA و Blood PCR مثبت داشتند. نتایج آزمون های ELISA و Blood PCR و Biopsy PCR مثبت در گروه بیماران هوچکینی وغیرهوچکینی به ترتیب ۲۱(%۸۴)، ۶(%۲۴)، ۴(%۱۶) و ۱۶(%۸۴۲)، ۶(%۳۱۶)، ۲(%۱۰۵) بوده است. مقایسه نتایج این آزمون ها بین دو گروه بیماران تفاوت معنی داری را نشان نداد (مقادیر p برای ELISA،‌Blood PCR و Biopsy PCR به ترتیب ۰۲۶، ۰۷۳ و ۰۶۸ بوده است).
نتیجه گیری: نتایج مقایسه ELISA و Blood PCR این مطالعه در طیف سنی اطفال و بالغین بیمار با طیف سنی مشابه در گروه کنترل نشان داد که تنها در آزمون ELISA و فقط در بین اطفال تفاوت معنی دار وجود داشت و نتایج حاصل از PCR معنی دار نبود. به علاوه نتایج آزمون ها بین بیماران هوچکینی با گروه کنترل فقط در نتایج ELISA دارای تفاوت معنی دار بود. نتایج آزمون های بیماران هوچکینی و غیرهوچکینی در هیچ یک از آزمون ها تفاوت معنی دار نشان نداد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.