مطالعه برخی از صفات کیفی، ترکیبات فنولی و ظرفیت آنتی اکسیدانی روغن و میوه در ژنوتیپ های برگزیده در گیاه .Olea europaea L در استان گلستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه برخی از صفات کیفی، ترکیبات فنولی و ظرفیت آنتی اکسیدانی روغن و میوه در ژنوتیپ های برگزیده در گیاه .Olea europaea L در استان گلستان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه برخی از صفات کیفی، ترکیبات فنولی و ظرفیت آنتی اکسیدانی روغن و میوه در ژنوتیپ های برگزیده در گیاه .Olea europaea L در استان گلستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه برخی از صفات کیفی، ترکیبات فنولی و ظرفیت آنتی اکسیدانی روغن و میوه در ژنوتیپ های برگزیده در گیاه .Olea europaea L در استان گلستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه برخی از صفات کیفی، ترکیبات فنولی و ظرفیت آنتی اکسیدانی روغن و میوه در ژنوتیپ های برگزیده در گیاه .Olea europaea L در استان گلستان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اکوفیتو شیمی گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۱۶

این مطالعه به منظور بررسی درصد و صفات کیفی روغن و میوه در برخی از ژنوتیپ های پرمحصول گیاه زیتون (Olea europaea L. ) در استان گلستان و در سال زراعی ۹۲-۱۳۹۱ بر روی ۲۶ ژنوتیپ انجام شد. شاخص رسیدگی میوه بر اساس سنجش رنگ و ژنوتیپ ها از نظر وزن میوه و درصد گوشت مورد ارزیابی قرار گرفتند. درصد روغن توسط دستگاه سوکسله در ماده خشک و تر محاسبه و ویژگی های کیفی آن ها نیز بررسی شد. ژنوتیپ ها از نظر درصد روغن در ماده خشک و تر تنوع قابل ملاحظه ای داشتند. به طوری که بیشترین درصد روغن در ماده تر ژنوتیپ G9 مشاهده شد که البته با ژنوتیپ های C9، E7، F7 وA2 اختلاف معنی داری نداشت. در ژنوتیپ های برتر روغنی، شاخص های کیفی و دارویی روغن نظیر شاخص های اسپکتروفتومتری K232 و K270، کلروفیل و کاروتنوئید کل، ضریب شکست، ارزش پراکسید و اسیدیته مطالعه شد. نتایج حاکی از آن است که مقدار ضریب شکست روغن در ژنوتیپ های مورد مطالعه مطابق با میزان استاندارد تعیین شده از سوی شورای بین المللی روغن زیتون (۱.۴۷۰۵-۱.۴۶۷۷) بود. بیشترین میزان K232 در ژنوتیپ های A2 و بیشترین میزان K270 در ژنوتیپ C9 وجود داشت.روغن حاصل از ژنوتیپ A13 دارای بالاترین میزان کلروفیل بود. بالاترین میزان کاروتنوئید در روغن ژنوتیپ های E7 و A13 مشاهده شد. بیشترین میزان پراکسید در ژنوتیپ E5 و بیشترین میزان اسیدیته در ژنوتیپ H11 مشاهده شد. در ژنوتیپ های برتر کنسروی، بیشترین میزان فنل کل، فلاونوئید و آنتی اکسیدان به ترتیب مربوط به ژنوتیپ هایD6 ، K9 و G4 بود.

کلید واژه: Olea europaea، ارزش پراکسید، اسیدیته، خصوصیات کیفی، صفات دارویی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.