مقاله ذخیره و مصرف خون در اعمال جراحی الکتیو شکمی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ذخیره و مصرف خون در اعمال جراحی الکتیو شکمی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ذخیره و مصرف خون در اعمال جراحی الکتیو شکمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ذخیره و مصرف خون در اعمال جراحی الکتیو شکمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ذخیره و مصرف خون در اعمال جراحی الکتیو شکمی :

مقاله ذخیره و مصرف خون در اعمال جراحی الکتیو شکمی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در فصلنامه پژوهشی خون از صفحه ۴۱ تا ۴۷ منتشر شده است.
نام: ذخیره و مصرف خون در اعمال جراحی الکتیو شکمی
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جراحی
مقاله انتقال خون
مقاله گروه خون و کراس مچ

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: معمولا در اکثر جراحی ها، همه خون های ذخیره شده به مصرف نمی رسند و قسمتی از خون ها هدر می روند. مهم است که ذخیره خون قبل از جراحی مناسب و منطقی باشد. در این مطالعه میزان خون ذخیره و مصرف شده در اعمال جراحی شکمی بررسی و سعی شد که معیارهایی برای پیش بینی نیاز به تزریق خون و راه کارهایی برای کاهش ذخیره خون ارایه گردد.
مواد و روش ها: در این مطالعه مقطعی آینده نگر، ۴۰۰ بیمار که قرار بود به صورت الکتیو تحت عمل جراحی شکمی قرار گیرند و برای آن ها درخواست ذخیره خون شده بود، وارد مطالعه شدند. قبل از جراحی، تعداد واحد خون ذخیره شده درخواستی ثبت شد. در حین عمل جراحی، میزان خون از دست رفته محاسبه و ثبت گردید. در پایان خون های مصرف شده و یا بازگردانده شده نیز ثبت شد. برای بررسی آزمون های کمی از t-test استفاده شد.
یافته ها: برای ۴۰۰ بیمار، ۸۳۲ واحد خون ذخیره شده بود که برای ۳۴۶ واحد، کراس مچ انجام و ۲۱۲(%۲۵۴) واحد به ۱۳۴(%۳۳۵) نفر تزریق گردید. نسبت خون کراس مچ شده به تزریق شده معادل C/T=1.63 محاسبه شد. میزان هموگلوبین و طول مدت جراحی از متغیرهای مرتبط با تزریق یا عدم تزریق خون بود.
نتیجه گیری: به دلیل این که در اکثر جراحی ها همه خون های ذخیره شده به مصرف نمی رسند، توصیه می شود ذخیره خون قبل از جراحی به حداقل رسانده شود و با حفظ زنجیره سرد، حمل و نقل و نگهداری خون به ویژه با تهیه یخچال مخصوص نگهداری خون در اتاق عمل، از هدر رفتن خون های مصرف نشده جلوگیری شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.