مقاله تاثیر شیر خشک سویا بر ویژگی های تغذیه ای و کیفی نان بربری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر شیر خشک سویا بر ویژگی های تغذیه ای و کیفی نان بربری دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر شیر خشک سویا بر ویژگی های تغذیه ای و کیفی نان بربری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر شیر خشک سویا بر ویژگی های تغذیه ای و کیفی نان بربری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر شیر خشک سویا بر ویژگی های تغذیه ای و کیفی نان بربری :

مقاله تاثیر شیر خشک سویا بر ویژگی های تغذیه ای و کیفی نان بربری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران از صفحه ۴۹ تا ۵۳ منتشر شده است.
نام: تاثیر شیر خشک سویا بر ویژگی های تغذیه ای و کیفی نان بربری
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شیر خشک سویا
مقاله نان بربری
مقاله بیاتی
مقاله آزمون حسی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: نان های مسطح قوت غالب و منبع اصلی کربوهیدرات در سبد غذایی مردم کشور ما هستند. با توجه به اهمیت افزایش زمان ماندگاری و کم کردن میزان ضایعات آنها هدف این پژوهش، تولید نان غنی شده با شیر خشک سویا به منظور افزایش ارزش تغذیه ای و به تعویق انداختن بیاتی بود.
مواد و روش ها: از شیر خشک سویا در مقادیر ۳، ۵، ۷ و۱۰ % جهت تولید نان بربری استفاده شد. آزمون های شیمیایی روی شیر خشک سویا، آرد شاهد و آرد تیمار شده انجام گرفت که عبارت بودند از: رطوبت، خاکستر، پروتئین، چربی، فیبر،pH ، گلوتن مرطوب و خشک، عدد زلنی، عدد فالینگ و مقدار اندازه ذرات. آزمون بیاتی به طریق تست پانل توسط ۶ ارزیاب آموزش دیده در روزهای اول، سوم و پنجم انجام شد.
یافته ها: با افزودن شیر خشک سویا، مقادیر خاکستر، فیبر، چربی و پروتئین افزایش یافت، اما گلوتن مرطوب و خشک، عدد زلنی و عدد فالینگ کاهش یافت. اختلاف بین کلیه نمونه ها معنی دار بود (۰۰۵>P). ولی pH تغییر نکرد (P>0.05). نتایج آزمون حسی نشان داد که نمونه ۱۰% شیر خشک سویا از نظر بو، مقبولیت کمی داشت، اما کمترین میزان بیاتی را نشان داد. افزودن ۷% شیر خشک سویا تاثیرات نامطلوبی بر ویژگی های حسی نداشت.
نتیجه گیری: استفاده از شیر خشک سویا به میزان ۳، ۵ و ۷% ضمن حفظ ویژگی های حسی، باعث بهبود خواص تغذیه ای و کاهش روند بیاتی نان بربری شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.