اثر نانو ذرات تیتانیوم دی اکسید در ویژگی های انبار مانی و کنترل پوسیدگی پس از برداشت سه رقم انگور تازه خوری (سفید بیدانه، قزل اوزوم و ریش بابا)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر نانو ذرات تیتانیوم دی اکسید در ویژگی های انبار مانی و کنترل پوسیدگی پس از برداشت سه رقم انگور تازه خوری (سفید بیدانه، قزل اوزوم و ریش بابا) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر نانو ذرات تیتانیوم دی اکسید در ویژگی های انبار مانی و کنترل پوسیدگی پس از برداشت سه رقم انگور تازه خوری (سفید بیدانه، قزل اوزوم و ریش بابا) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر نانو ذرات تیتانیوم دی اکسید در ویژگی های انبار مانی و کنترل پوسیدگی پس از برداشت سه رقم انگور تازه خوری (سفید بیدانه، قزل اوزوم و ریش بابا)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر نانو ذرات تیتانیوم دی اکسید در ویژگی های انبار مانی و کنترل پوسیدگی پس از برداشت سه رقم انگور تازه خوری (سفید بیدانه، قزل اوزوم و ریش بابا) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)
تعداد صفحات :۱۳
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: انبار مانی، انگور، پوسیدگی، تیتانیوم دیاکسید، نانوذرات
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.