اثرات آرتمیای غنی شده با روغن های ماهی و سویا همراه با ویتامین E بر رشد، مقاومت به استرس، فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و پراکسیداسیون چربی لارو تاسماهی ایرانی Acipenser persicus


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات آرتمیای غنی شده با روغن های ماهی و سویا همراه با ویتامین E بر رشد، مقاومت به استرس، فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و پراکسیداسیون چربی لارو تاسماهی ایرانی Acipenser persicus دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات آرتمیای غنی شده با روغن های ماهی و سویا همراه با ویتامین E بر رشد، مقاومت به استرس، فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و پراکسیداسیون چربی لارو تاسماهی ایرانی Acipenser persicus  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات آرتمیای غنی شده با روغن های ماهی و سویا همراه با ویتامین E بر رشد، مقاومت به استرس، فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و پراکسیداسیون چربی لارو تاسماهی ایرانی Acipenser persicus،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات آرتمیای غنی شده با روغن های ماهی و سویا همراه با ویتامین E بر رشد، مقاومت به استرس، فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و پراکسیداسیون چربی لارو تاسماهی ایرانی Acipenser persicus :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و فنون شیلات

تعداد صفحات :۱۷

هدف مطالعه حاضر ارزیابی اثرات آرتمیای غنی شده با روغن های ماهی و سویا همراه با ویتامین E بر عملکرد رشد، مقاومت به استرس، فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و پراکسیداسیون چربی لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) می باشد. از پنج جیره غذائی مختلف شامل آرتمیای غنی نشده (جیره شاهد)، آرتمیای غنی شده با روغن سویا همراه با ۱۵ یا ۳۰ درصد ویتامین E (جیره های S15 و S30) و روغن ماهی همراه با ۱۵ یا ۳۰ درصد ویتامین E (جیره های F15 و F30) استفاده شد. لاروها تا حد سیری ظاهری به مدت ۱۷ روز تغذیه شدند. نتایج نشان داد که ماهیان تغذیه شده با آرتمیای غنی شده در مقایسه با گروه شاهد از نظر رشد و بازماندگی تفاوت معناداری نداشتند اما افزایش سطح ویتامین E از ۱۵ به ۳۰ درصد عملکرد رشد و مقاومت به استرس شوری را بهبود بخشید. محتوای ویتامین E در ماهیان تغذیه شده با جیره های S15 و S30 در مقایسه با تیمارهای دیگر به طور معناداری بالاتر بود. فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی در ماهیان تغذیه شده با آرتمیای غنی نشده و جیره های F15 و F30 بالاتر بود. بیشترین مقدار TBA در ماهیان تغذیه شده با آرتمیای غنی نشده مشاهده شد. نتایج نشان داد که اضافه کردن ویتامین E به روغن های ماهی و سویا برای غنی سازی آرتمیا می تواند اکسیداسیون روغن ها را کاهش داده و برای سلامتی و کیفیت لارو مفید باشد. در مجموع غنی سازی آرتمیا با روغن سویا همراه با ۳۰ درصد ویتامین E (جیره S30) جهت تغذیه لارو تاسماهی ایرانی پیشنهاد می شود.

کلید واژه: تاسماهی ایرانی، ویتامین E، استرس، پراکسیداسیون چربی، آنزیم های آنتی اکسیدانی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.