بررسی ارتباط پروفیل اسیدهای چرب تخمک با برخی خصوصیات گنادی، موفقیت لقاح، نرخ تخم گشایی و اندازه لاروی در ماهی سفید
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی ارتباط پروفیل اسیدهای چرب تخمک با برخی خصوصیات گنادی، موفقیت لقاح، نرخ تخم گشایی و اندازه لاروی در ماهی سفید دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی ارتباط پروفیل اسیدهای چرب تخمک با برخی خصوصیات گنادی، موفقیت لقاح، نرخ تخم گشایی و اندازه لاروی در ماهی سفید کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ارتباط پروفیل اسیدهای چرب تخمک با برخی خصوصیات گنادی، موفقیت لقاح، نرخ تخم گشایی و اندازه لاروی در ماهی سفید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی ارتباط پروفیل اسیدهای چرب تخمک با برخی خصوصیات گنادی، موفقیت لقاح، نرخ تخم گشایی و اندازه لاروی در ماهی سفید :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نشریه علوم (دانشگاه خوارزمی)
تعداد صفحات :۲۱
با توجه به ارزش اقتصادی بالای ماهی سفید و نقش و جایگاه اسیدهای چرب بر موفقیت لقاح و تولید مثل، در تحقیق حاضر به بررسی ارتباط اسیدهای چرب تخمک با برخی خصوصیات زیست شناختی گناد، موفقیت لقاح، نرخ تخم گشایی و اندازه لاروی در ماهی سفید پرداخته شده است. در مجموع بین اسید مریستیک (C14:0) با نرخ تخم گشایی تخم ارتباط معنی دار مستقیم (p<0.05) وجود دارد. بین اسید پالمیتیک (C16:0) با تعداد تخمک در گرم ارتباط مستقیم معنی دار (p<0.01) وجود دارد. ارتباط اسید گادولئیک (C20:In9) با طول لارو تازه تفریخ شده مستقیم (p<0.05) است. ارتباط اید C20:2n6 با تعداد تخمک در گرم (p<0.05)، برخلاف وزن مولد (p<0.05) مستقیم است. ارتباط اسید آراشیدونیک (C20:4n6) و (C20:5n3) EPA با تعداد تخمک در گرم (p<0.05) مستقیم است. بین (C22:6n3) DHA با وزن گناد سیال شده (p<0.01)، هماوری کاری (p<0.01) و هماوری نسبی (p<0.05) مستقیم است. ارتباط Sn-6/Sn-3 با وزن گناد سیال شده معکوس است. ارتباط بین HUFA و همین طور n-3 HUFA با هماوری کاری و نسبی (p<0.05) مستقیم است. ارتباط بین SFA با تعداد تخمک در گرم (p<0.01) مستقیم است. ارتباط بین نسبت سه اسید چرب AA/EPA/DHA با هماوری کاری و نسبی (p<0.05) بر خلاف نسبت سطح به حجم تخمک (p<0.05) معکوس است. بین لیپید کل و وزن لارو تازه تفریخ شده (p<0.05)، ارتباط مستقیم وجود دارد.
کلید واژه: ماهی سفید، تخمک، اسید چرب، تولید مثل
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.