بررسی ترکیب اسیدهای چرب در دو گونه هامور معمولی (Epinephelus coioides) و صبیتی (Sparidentex hasta) (پرورشی و دریایی) در استان هرمزگان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ترکیب اسیدهای چرب در دو گونه هامور معمولی (Epinephelus coioides) و صبیتی (Sparidentex hasta) (پرورشی و دریایی) در استان هرمزگان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ترکیب اسیدهای چرب در دو گونه هامور معمولی (Epinephelus coioides) و صبیتی (Sparidentex hasta) (پرورشی و دریایی) در استان هرمزگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ترکیب اسیدهای چرب در دو گونه هامور معمولی (Epinephelus coioides) و صبیتی (Sparidentex hasta) (پرورشی و دریایی) در استان هرمزگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ترکیب اسیدهای چرب در دو گونه هامور معمولی (Epinephelus coioides) و صبیتی (Sparidentex hasta) (پرورشی و دریایی) در استان هرمزگان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آبزیان و شیلات

تعداد صفحات :۱۳

مطالعه حاضر جهت بررسی ترکیب اسیدهای چرب در دو گونه ماهی هامور معمولی(Epinephelus coioides) و صبیتی (Sparidentex hasta) (پرورشی و دریایی) انجام گرفت. نمونه ها از استخرهای پرورشی و نمونه های دریایی از سواحل خلیج فارس جمع آوری گردیدند. استخراج چربی ها از بافت ماهیچه بر اساس روش ۱۹۵۹، Dyer Bligh and انجام گرفت، پس از استخراج چربی ترکیب اسیدهای چرب با استفاده از دستگاه گاز کروماتوگرافی(GC) انجام شد. نتایج نشان داد که (C22:6n3) DHA ، (C20:5n3) EPA، پالمیتیک اسید(C16:0)، استئاریک اسید (C18:0)،مریستیک اسید(C14:0)، اولئیک اسید(C18:1n9c) و پالمیتولئیک اسید(C16:0) از مهمترین اسیدهای چرب در نمونه های ماهی ها بودند. غلظت کمی از لینولئیک اسید(ALA, C18:3n3) در تمام نمونه های آنالیز شده دیده شد. مقادیر بالا معنی داری از SFA در نمونه های پرورشی مشاهده گردید. اگرچه در نمونه های د ریایی مقادیر MUFA و به دنبال آن PUFA بالاتر بود. در نمونه های دریایی مقادیر PUFA و DHA به عنوان فراوانترین اسیدهای چرب و به دنبال آن EPA اندازه گیری شد. همچنین فراوان ترین اسید چرب در نمونه های پرورشی EPA و DHA بود. نسبت w3/w6 در ماهی های دریایی به مقدار معنی داری بالاتر بوده و بیشترین میزان اندازه گیری شده مربوط به گونه هامور معمولی دریایی (۱۳.۰۴ mg/ml) بود.

کلید واژه: اسیدهای چرب، Epinephelus coioides، Sparidentex hasta، پرورشی، دریایی، هرمزگان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.