تاثیر عملیات حرارتی سرخ کردن عمیق بر باقیمانده تایلوزین در گوشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر عملیات حرارتی سرخ کردن عمیق بر باقیمانده تایلوزین در گوشت دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر عملیات حرارتی سرخ کردن عمیق بر باقیمانده تایلوزین در گوشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر عملیات حرارتی سرخ کردن عمیق بر باقیمانده تایلوزین در گوشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر عملیات حرارتی سرخ کردن عمیق بر باقیمانده تایلوزین در گوشت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۴

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: سرخ کردن، HPLC، تایلوزین، باقیمانده دارویی، آنتی بیوتیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.