تغییرات فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت، غلظت مالون دی آلدئید و شاخص های جوانه زنی سه هیبرید ذرت در برابر تنش شوری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تغییرات فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت، غلظت مالون دی آلدئید و شاخص های جوانه زنی سه هیبرید ذرت در برابر تنش شوری دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تغییرات فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت، غلظت مالون دی آلدئید و شاخص های جوانه زنی سه هیبرید ذرت در برابر تنش شوری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تغییرات فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت، غلظت مالون دی آلدئید و شاخص های جوانه زنی سه هیبرید ذرت در برابر تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تغییرات فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت، غلظت مالون دی آلدئید و شاخص های جوانه زنی سه هیبرید ذرت در برابر تنش شوری :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات بذر (علوم و تکنولوژی بذر)
تعداد صفحات :۱۳
شوری یکی از مهمترین تنش های محیطی در کشاورزی سراسر جهان است که رشد و متابولیسم گیاه را تحت تاثیر قرار می دهد. این آزمایش به منظور بررسی اثرات پتانسیل های اسمزی مختلف (صفر، ۴۰، ۸۰ و ۱۲۰ میلی مولار NaCl) بر جوانه زنی، فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت، غلظت مالون دی آلدئید و رشد گیاهچه سه هیبرید ذرت (۷۰۴SC، ۶۴۷SC و ۲۶۰SC) انجام گردید. هدف از اجرای آزمایش مقایسه شاخص های جوانه زنی هیبریدهای ذرت در سطوح متفاوت تنش شوری بود. آزمایش به صورت فاکتوریل و در قالب طرح کاملا تصادفی و با چهار تکرار در محیط ژرمیناتور (۱±۲۵ درجه سانتی گراد) اجرا شد. تجزیه واریانش نشان داد که اثر سطوح پتانسیل اسمزی بر شاخص جوانه زنی، درصد جوانه زنی، طول ریشه چه و ساقه چه، فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت جنین و غلظت مالون دی آلدئید معنی دار بود. با کاهش پتانسیل اسمزی رشد اولیه گیاهچه و سرعت جوانه زنی کاهش یافت، البته تنش شوری درصد جوانه زنی را بیشتر از مولفه های دیگر کاهش داد. بین هیبریدهای ۶۴۷SC و ۲۶۰SC از نظر نحوه پاسخ دهی در برابر سطوح مختلف تنش شوری اختلاف معنی داری مشاهده نشد.
کلید واژه: آنزیم های آنتی اکسیدانت، ذرت، تنش شوری، شاخص های جوانه زنی، مالون دی آلدئید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.