مطالعه تاثیر جنسیت، سن و تحصیلات بر نگرش اقوام نسبت به یکدیگر (مطالعه موردی اقوام ترکمن، سیستانی و فارس، استان گلستان، ۱۳۹۱)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه تاثیر جنسیت، سن و تحصیلات بر نگرش اقوام نسبت به یکدیگر (مطالعه موردی اقوام ترکمن، سیستانی و فارس، استان گلستان، ۱۳۹۱) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه تاثیر جنسیت، سن و تحصیلات بر نگرش اقوام نسبت به یکدیگر (مطالعه موردی اقوام ترکمن، سیستانی و فارس، استان گلستان، ۱۳۹۱)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه تاثیر جنسیت، سن و تحصیلات بر نگرش اقوام نسبت به یکدیگر (مطالعه موردی اقوام ترکمن، سیستانی و فارس، استان گلستان، ۱۳۹۱)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه تاثیر جنسیت، سن و تحصیلات بر نگرش اقوام نسبت به یکدیگر (مطالعه موردی اقوام ترکمن، سیستانی و فارس، استان گلستان، ۱۳۹۱) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مطالعات سیاسی

تعداد صفحات :۲۲

استان گلستان دارای جمعیتی است متشکل از سه قوم ترکمن، سیستانی و جمعیتی که بصورت متعارف «فارس» نامیده می شوند. هدف از انجام این پروژه تحقیقی بررسی میزان وفاق و اعتماد بین این سه گروه قومی است و اینکه آیا عواملی نظیر سن، جنسیت و میزان تحصیلات تاثیری بر نوع نگرش افراد یک قوم نسبت به افراد اقوام دیگر داشته است یا خیر اطلاعات مورد نظر از طریق یک پرسشنامه که توسط افراد گروه نمونه هر قوم تکمیل گردیده بود جمع آوری گردید. نتایج حاصله بیانگر این واقعیت است که میزان وفاق و اعتماد بین قوم ترکمن و فارس بالاترین و بین قوم ترکمن و سیستانی کمترین می باشد. افزایش میزان تحصیلات در بین افراد دو قوم ترکمن و فارس موجب کاهش نگرش دگرپذیری گردیده در حالی که خلاف این امر در مورد افراد قوم سیستانی صادق است. تفاوت جنسیت موجب تفاوت در نگرش دگرپذیری که از اعتبار آماری برخوردار باشد نمی گردد. رابطه ای (هر چند ضعیف) بین افزایش سن افراد اقوام و افزایش نگرش مثبت نسبت به افراد اقوام دیگر ملاحظه می گردد.

کلید واژه: قوم، قومیت گرایی، وفاق، دگرپذیری، نگرش

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.