مقاله فواید و آثار زیست محیطی – کالبدی کاربرد بهینه زیست توده در روستاها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فواید و آثار زیست محیطی – کالبدی کاربرد بهینه زیست توده در روستاها دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فواید و آثار زیست محیطی – کالبدی کاربرد بهینه زیست توده در روستاها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فواید و آثار زیست محیطی – کالبدی کاربرد بهینه زیست توده در روستاها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فواید و آثار زیست محیطی – کالبدی کاربرد بهینه زیست توده در روستاها :

مقاله فواید و آثار زیست محیطی – کالبدی کاربرد بهینه زیست توده در روستاها که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در علوم محیطی از صفحه ۱۱۹ تا ۱۳۲ منتشر شده است.
نام: فواید و آثار زیست محیطی – کالبدی کاربرد بهینه زیست توده در روستاها
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله محیط زیست
مقاله مسکن روستایی
مقاله انرژی تجدید شونده
مقاله زیست توده

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
امروزه دسترسی به منابع انرژی و استفاده بهینه از آن یکی از مهم ترین ارکان توسعه کشورها محسوب می شود. فراوانی و ارزانی سوخت های فسیلی در ایران باعث شده تا استفاده درست از آن و تلاش برای بکارگیری منابع دیگر جدی گرفته شود. این مساله مصرف گسترده و همراه با اسراف انرژی حتی قاچاق آن به کشورهای بیگانه را بدنبال داشته است. مصرف بی رویه و رو به افزایش حامل های انرژی شرایطی را بوجود آورد تا دولت با هدف صرفه جویی در مصرف آن در تیرماه سال ۸۶ بنزین را جیره بندی نمود. منابع انرژی و سوخت طیف گسترده ای از کاربردهای مختلف در صنعت حمل و نقل، تامین انرژی کارخانجات، مصارف خانگی به منظور سرمایش و گرمایش، پخت و پز و روشنایی را شامل می شود. کشورها به لحاظ وضعیت جغرافیای طبیعی و گستردگی، دارای انواع منابع انرژی علاوه بر انرژی های فسیلی است. (Sabohi,۱۹۹۹) باد،‌ جزر و مد، زمین گرمایی، خورشید و تابش آن از جمله منابع انرژی تجدید پذیرند که با اندک تمهیدات می توان از آن ها استفاده نمود. (Saghafi, ۲۰۰۲). یکی از این منابع که در بیشتر روستاهای کشور یافت می شود زیست توده است که ماده اولیه تولید گاز متان است و برای مصرف سوخت خانگی با تولید الکتریسیته قابل استفاده است. کاربرد این نوع انرژی که منابع اولیه آن در برخی استان های ایران به وفور یافت می شود ضمن تامین انرژی موردنیاز روستاها می تواند به صرفه جویی در مصرف منابع انرژی فسیلی کشور منجر شود. این مقاله فرآیند تهیه انرژی از منابع زیست توده و انواع روش های ساده طراحی و ساخت مخازن و اثراتی که استفاده از آن می تواند بر محیط زیست، بافت و مسکن روستایی بجای گذارد مورد ارزیابی قرار می دهد. بخش اول مقاله به معرفی بیوگاز و تجارب برخی کشورها در این زمینه می پردازد. بخش دوم تجهیزات ومواد اولیه موردنیاز برای تولید بیوگاز و نکات مهم در طراحی و ساخت انواع مخازن ساده روستایی را مورد بررسی قرار می دهد. در انتها ضمن معرفی اصول و ضوابط طراحی واحدهای مسکونی دارای مخازن بیوگاز، آثار مثبت زیست محیطی و اثرات آن در واحد مسکونی بررسی می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.