مقاله بررسی میزان آپوپتوزیس طی افزایش سن در کاردیومیوسیت های بطنی موش صحرایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان آپوپتوزیس طی افزایش سن در کاردیومیوسیت های بطنی موش صحرایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان آپوپتوزیس طی افزایش سن در کاردیومیوسیت های بطنی موش صحرایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان آپوپتوزیس طی افزایش سن در کاردیومیوسیت های بطنی موش صحرایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان آپوپتوزیس طی افزایش سن در کاردیومیوسیت های بطنی موش صحرایی :

مقاله بررسی میزان آپوپتوزیس طی افزایش سن در کاردیومیوسیت های بطنی موش صحرایی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در فصلنامه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از صفحه ۲۲۳ تا ۲۲۹ منتشر شده است.
نام: بررسی میزان آپوپتوزیس طی افزایش سن در کاردیومیوسیت های بطنی موش صحرایی
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آپوپتوزیس
مقاله قلب
مقاله موش صحرایی
مقاله پیری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: افزایش میزان استرس اکسیداتیو یکی از عوامل آسیب رسان در ساختار و عملکرد سلولی می باشد و بافت هایی نظیر قلب که تقسیم سلولی ندارند، نسبت به سایرین بیشتر به آسیب های حاصله از استرس های اکسیداتیو حساس هستند. هدف از مطالعه حاضر بررسی تغییرات آپوپتوزیس طی افزایش سن در کاردیومیوسیت های موش صحرایی بود.
روش بررسی: در این پژوهش تجربی چهل و هشت موش صحرایی (رت) نر سه ماهه از نژاد ویستار با میانگین وزن۱۴±۲۳۰ گرم بصورت تصادفی انتخاب و در چهار گروه ۱۲ تایی و در سنین ۶، ۹، ۱۲ و ۱۵ ماهگی تقسیم شدند.
قلب ۶ رت جهت بررسی آپوپتوزیس به روش تانل جدا گردیده و در فرمالین ۱۰ درصد فیکس گردید. قلب ۶ رت دیگر نیز جدا شده و با Ice-cold saline شستشو و سپس هوموژنیزه گردیده و سوپرناتانت جهت بررسی میزان آپوپتوزیس با استفاده از روش الایزا مورد استفاده قرار گرفت.
یافته ها: نتایج حاصل از بررسی آپوپتوزیس به روش الایزا و تانل حاکی از افزایش میزان سلول های آپوپتوتیک با افزایش سن در دو گروه ۱۲ و ۱۵ماهه در مقایسه با گروه ۶ ماهه بود ( به ترتیب p<0.05 و p<0.01) در بررسی آپوپتوزیس به روش تانل، افزایش معنی دار میزان آپوپتوزیس در گروه ۹ ماهه در مقایسه با گروه ۶ ماهه مشاهده شد (p<0.05).
نتیجه گیری: یافته های مطالعه حاضر نشان داد که سن حیوانات فاکتور مهمی در افزایش آپوپتوزیس بافت قلب می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.