تاثیر اسپرمیدین، تیمار آب گرم، هوای گرم و مدت انبارداری بر کیفیت و عمر پس از برداشت پرتقال واشنگتن ناول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر اسپرمیدین، تیمار آب گرم، هوای گرم و مدت انبارداری بر کیفیت و عمر پس از برداشت پرتقال واشنگتن ناول دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر اسپرمیدین، تیمار آب گرم، هوای گرم و مدت انبارداری بر کیفیت و عمر پس از برداشت پرتقال واشنگتن ناول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر اسپرمیدین، تیمار آب گرم، هوای گرم و مدت انبارداری بر کیفیت و عمر پس از برداشت پرتقال واشنگتن ناول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر اسپرمیدین، تیمار آب گرم، هوای گرم و مدت انبارداری بر کیفیت و عمر پس از برداشت پرتقال واشنگتن ناول :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی

تعداد صفحات :۲۰

این پژوهش به منظور تاثیر اسپرمیدین، تیمار آب گرم و هوای گرم بر کیفیت و عمر پس از برداشت پرتقال واشنگتن ناول صورت گرفت. در این بررسی میوه ها با اسپرمیدین در غلظت یک و ۱.۵ میلی مولار به روش غوطه وری به مدت ۵ دقیقه تیمار و با آب گرم ۴۸ درجه سانتی گراد به مدت ۱۲ دقیقه و آب گرم ۵۳ درجه سانتی گراد به مدت ۴ دقیقه و همچنین با هوای گرم ۴۸ درجه سانتی گراد به مدت ۱۲ ساعت و هوای گرم ۵۳ درجه سانتی گراد به مدت ۴ ساعت تیمار و در سردخانه با دمای +۳.۵ درجه سانتی گراد به مدت ۴ ماه نگه داری شدند. اندازه گیری صفات در زمان های ۱، ۲، ۳ و ۴ ماه پس از برداشت انجام گرفت و صفاتی از قبیل: آسیب سرمازدگی، ویتامین ث، TSS/TA و درصد آب میوه اندازه گیری گردید. نتایج نشان داد که میوه های شاهد در دوره انبارداری آسیب سرمازدگی بیشتر را در مقایسه با سایر تیمارها نشان دادند. همچنین تیمار پلی آمین اسپرمیدین، آب گرم و هوای گرم توانستند در طول دوره انبارداری میزان ویتامین ث را کاهش دهند و افزایش در میزان TSS/TA مشاهده گردید. کمترین میزان آسیب سرمازدگی در آب گرم ۵۳ درجه سانتی گراد و اسپرمیدین ۱ میلی مولار مشاهده گردید، کمترین میزان ویتامین ث در هوای ۴۸ درجه سانتی گراد دیده شد. بیشترین درصد آب میوه در آب گرم ۵۳ درجه سانتی گراد مشاهده گردید.

کلید واژه: آب گرم، هوای گرم، اسپرمیدین، درصد آب میوه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.